2021 - 2022 YILI KIŞ TEDBİRLERİ KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

Şırnak’ta Vali Ali Hamza Pehlivan başkanlığında 2021 - 2022 Yılı Kış Tedbirleri Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.

2021 - 2022 YILI KIŞ TEDBİRLERİ KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI
24.11.2021 09:46:00 0

Vali Pehlivan, kış mevsiminde vatandaşların yaşaması muhtemel sıkıntıları bertaraf etmek için kamu kurum ve kuruluşlarının müşterek gayretle çalışacaklarını belirtti.

Kış mevsiminde trafiğin güvenli ve sağlıklı bir şekilde işlemesi, sürücülerin, yolcuların ve vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunması; eğitim, sağlık, yol ulaşım, elektrik, internet, telefon gibi hizmetlerin aksamadan sürdürülmesi için ilgili bütün kurum ve kuruluşların gerekli tedbirleri alarak kış mevsimine hazırlanıldığını söyledi.

Kurum yetkililerinin birer sunum yaptığı toplantıda, kış mevsiminin sorunsuz bir şekilde geçirilmesi için kamu kurum ve kuruluşlarının gerçekleştireceği çalışmalara yönelik planlamalar madde madde ele alındı. Yol güzergâhlarının durumu ve riskli bölgelere ilişkin durum değerlendirmesi yapıldı, kurumların yürüteceği iş ve işlemler ile işbirliği ve koordinasyonu gerektiren hususlarda bilgi alışverişlerinde bulunularak muhtelif kararlar alındı.

Vali Pehlivan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkan V. İhsan Gören, Vali Yardımcısı/İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Erdoğan, Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, Silopi Kaymakamı Can Kazım Kuruca, İl Emniyet Müdürü Cemal Dalman, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Bozkurt, İl AFAD Müdür V. Mustafa Tosun, kurum müdürleri ve STK temsilcileri katıldı. Beytüşşebap Kaymakamı Hasan Uğuz ve Güçlükonak Kaymakamı Mehmet Göze de toplantıya video konferans yoluyla iştirak etti.