CİZRE SPOR`UN HEDEFİ ÇORUM BELEDİYE SPOR`DAN PUAN ALMAK

Spor Toto 3.3 gurupta bu hafta sonu deplasmanda Çorum Belediye Spor ile karşı karşıya gelecek olan Cizre Spor, zorlu deplasmandan puan veya puanlarla dönmek istiyor.

  CİZRE SPOR`UN HEDEFİ ÇORUM BELEDİYE SPOR`DAN PUAN ALMAK
SPOR 11.04.2018 16:48:00 0
 

         Spor Toto 3.3 gurupta bu hafta sonu deplasmanda Çorum Belediye Spor ile karşı karşıya gelecek olan Cizre Spor, zorlu deplasmandan puan veya puanlarla dönmek istiyor.

         Spor Toto 3 Lig.3 Gurupta 42 puanla 8.sırda bulunan Cizre Spor yine aynı puanla averajla 7.sırada bulunan Çorum Belediye Spor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

         Oynadığı son üç maçta iki mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak 8 puan kaybeden Cizre Spor, ligin ilk yarısında kendi sahasında konuk ettiği ve 5-1 yenildiği Çorum Belediye Spor’u sahasında yenerek gurupta daha üst sıralara yükselmek istiyor. Çorum Belediye Spor Maçına Teknik direktör Fethi Çokkeser yönetiminde ilçe stadyumunda çalışmalarına devam eden Cizre Sporda futbolcuların ağzını bıçak açmıyor. Evinde oynadığı iki maçta 4 puan kaybederek Play-Off şansını kaybeden Cizre Spor, deplasmanda oynayacakları zorlu maçtan puan ve puanlarla dönmenin hesaplarını yapıyor.

Tarsus Maçında Alınan Yenilgi Çöküşe Neden Oldu

         25 Mart 2018 tarihinde Play-Off’a kalmak için sahasında hayati bir maça çıkan Cizre Spor, on kişi kalan Tarsus İdman Yurdu karşısında alınan mağlubiyet takımda çöküşe neden oldu. Çekişmeli başlayan futbol müsabakasının 16 dakikasında Tarsus İdman Yurdu Spor’dan Ferhat Duman kırmızı kartla oyundan atılınca rakip takım geriye kalan dakikalarda Cizre Spor’a karşı 10 kişi ile mücadele etmek zorunda kaldı. On kişi kalan rakibine karşı herhangi bir hamle yapmayan ve maça başladığı taktikle oyuna devam eden Cizre Spor, oynadığı pasif futbolla taraftarlarına saç baş yoldurdu.83. dakikaya kadar 1-1’lik eşitlikle devam eden maçın bu şekilde biteceğini tahmin eden taraftarlar büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. On kişi kalmasına rağmen 11 kişi ile mücadele eden Cizre Spor’a karşı daha baskılı bir oyun oynayan konuk takım Tarsus İdmanyurdu Spor maçın bitmesine 6 dakika kala Cizre Spor Kalesinde geliştirdiği gol pozisyonunu Ergün Cengiz ile gole çevirip maçtan üç puanla ayrılan takım oldu. Cizre Spor ise aldığı bu yenilgi ile Play-Off hedefinden bir adım daha uzaklaşmış oldu.

         Hedefinden daha fazla uzaklaşmamak için Kocaeli Spor deplasmanına mutlak üç puan için giden Cizre Spor, Kocaeli Spor karşısında iyi oynamasına rağmen hakemin yanlış ve taraflı kararları nedeni ile müsabakadan 2-1’lik yenildi ile ayrıldı.

Payas Spor 90’da 1 Puanı Söke Söke Aldı

         Geçtiğimiz hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Hatay temsilcisi Payas Spor’u konuk eden Cizre Spor, Tarsus Maçında olduğu gibi bu maçta da son dakikada yediği gol ile puan kaybı yaşadı. İlk yarısı Cizre Spor’un 2-12lik galibiyeti ile biten maçta hakemin maçı bitirmek için düdüğü eline aldığı sırada Payas Spor tecrübeli oyuncuları Murat Can Bölükbaşı’nın attığı gol ile maçta beraberliği sağladı.Payas Spor attığı bu golle zorlu deplasmandan bir puanı söke söke alarak dönerken ev sahibi Cizre Spor ise bu sonuçla Play-Off hedefinden tamamen uzaklaşmış oldu.

         Gurupta Play-Off şansını kaybeden Cizre Spor ligdeki son maçları kazanıp hem üst sıralara yükselmek hem de kendini taraftarlarına affettirmek istiyor.