CİZRE SPOR ELAZİZ SPORU DEPLASMANDA YENDİ

Türkiye Futbol Federasyonu Spor Toto 3 Lig 3.Gurupta Play-Off için mücadele eden iki takımın karşı karşıya geldiği futbol müsabakasında Cizre Spor gurubun güçlü takımlarından Elaziz Spor`u deplasmanda 2-1 yenerek gurupta 6 sıraya yükseldi.

 CİZRE SPOR ELAZİZ SPORU DEPLASMANDA YENDİ
SPOR 25.04.2018 09:26:00 0
 

         Türkiye Futbol Federasyonu Spor Toto 3 Lig 3.Gurupta Play-Off için mücadele eden iki takımın karşı karşıya geldiği futbol müsabakasında Cizre Spor gurubun güçlü takımlarından Elaziz Spor`u deplasmanda 2-1 yenerek gurupta 6 sıraya yükseldi.

         Spor Toto 3.Lig 3.Gurupta Elazığ`da oynanan futbol maçında Cizre Spor Elaziz Belediye Spor`u deplasmanda 2-1 yenerek gurupta 6 sıraya yükselerek Play-Off yolunda çok önemli bir üç puan aldı.

         Ligin 31 Haftasında gurubun güçlü takımlarından Çorum Spor ile deplasmanda karşılaşan Cizre Spor iyi bir futbol sergilemesine rağmen müsabakadan 1-1`lik beraberlikle ayrıldı. Kendi sahasında kaybettiği talihsiz puan kayıpları nedeni Play-Off şansını yitirme aşamasına gelen Cizre Spor, son iki deplasman maçında aldığı dört puan ile bu şansını önümüzdeki maçlara bıraktı. Play-Off yolunda deplasmanda gurupta 5 sırada bulunan Elaziz Spor ile karşılaşan Cizre Spor mutlak puan ve puanlar için çıktığı müsabakadan üç puan alarak büyük bir başarıya imza attı.

         Ligin başında transfer ettiği tecrübeli futbolcularla adından söz ettiren ancak ligde istediği sonuçları alamayan Cizre Spor Futbol takımı ligin bitmesine üç hafta kala oyun olarak yeni açılmaya başladı. Ligin son dört maçından ikisini oynayan ve dört puan toplayan Cizre Spor bu hafta sonu sahasında konuk edeceği Osmaniye Spor maçını kazanması ve Elaziz Spor`un iki puan kaybetmesi durumunda Play-Off maçlarında oynama hakkını kazanarak,2 lige yükselmek için büyük bir şans elde edecek.

TAKIM, TEKNİK HEYET, YÖNETİM VE TARAFTAR OSMANİYE MAÇI İÇİN KENETLENDİ

         2 Lig`e yükselmek için Play-Off müsabakalarında mücadele etmek için bu hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Osmaniye Spor`u konuk edecek olan Cizre Spor`da futbolcular, teknik heyet, yönetim ve taraftarlar üç puan ve galibiyet için kenetlendi.

         Osmaniye Spor maçının kendileri için dönüm maçı olacağını ifade eden Cizre Spor Basın Sözcüsü Erkan Özkalay, “Ligin bitmesine iki hafta kaldı. Bu iki haftada sahamızda oynayacağımız Osmaniye Spor ve Deplasmanda oynayacağımız Baysal İnşaat Düzyurt Spor maçını kazanarak Play-Off yükselmek ve Play-Off müsabakalarını da kazanarak 2 lige yükselmek istiyoruz.2 Lige yükselmek için hayati bir maça çıkacağımız bu zorlu süreçte futbolcu, teknik heyet, yönetim ve taraftar olarak kenetlenmiş durumdayız” dedi.

         Özkalay, “Zorlu Osmaniye Spor maçında Cizrelisi, Şırnaklısı, Silopilisi, İdillisi, Uluderelisi ve kısacası bütün halkımızı Cizre Spora destek olmaya ve türbinleri doldurmaya davet ediyoruz” diye konuştu.