CİZRE HASTANESİ`NİN FUTBOL TAKIMI BİRİNCİ OLDU

Şırnak`ın Cizre İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen ve 38 kurum takımının katıldığı kurumlar arası halı saha futbol turnuvası final maçını Cizre Devlet Hastanesi`nin futbol takımı kazandı.

  CİZRE HASTANESİ`NİN FUTBOL TAKIMI BİRİNCİ OLDU
SPOR 8.05.2018 17:04:00 0
 

         Şırnak’ın Cizre İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen ve 38 kurum takımının katıldığı kurumlar arası halı saha futbol turnuvası final maçını Cizre Devlet Hastanesi’nin futbol takımı kazandı.

         Hastane personeli Gündüz Yavuz’un teknik direktörlüğündeki kurum takımı Cizre’de kurumlar arası futbol takımı final maçını hastane takımı kupayı kazanarak ilçede birinci oldu.

         Cizre Belediyesince düzenlenen kurumlar arası final maçını Süper Lig hakemi Suat Arslanboğa yönetti.

         Cizre Belediyesince düzenlenen halı saha futbol turnuvasının final maçı Emniyet ve Devlet Hastanesi takımları arasında Şehir Stadı’nda oynandı. Devlet Hastanesi takımını 3-2’lik skorla kazandığı maçta, Süper Lig hakemi Suat Arslanboğa da görev aldı.

         İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Faik Arıcan, İlçenin bu güzelliklerle tanınmasını, tanıtılmasını arzu ettiğini kaydederek; “Aziz Cizreliler de yoğun bir ilgi göstererek bu turnuvaya katıldılar. İlçemizin daha da güzelleşmesi için kültürel, sanatsal, sosyal ve sportif faaliyetleri eksik etmiyoruz. Bundan sonra da inşallah bu çalışmalara devam edeceğiz” dedi.

         Daha sonra dereceye giren takımımız birincilik kupasını ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Faik Arıcan’ın elinden aldı.