HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI KUPA TÖRENİYLE SON BULDU

Şırnak Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü`nün organize ettiği iki ay süren 2. Bahar ve Tarım Spor Şenliği halı saha futbol turnuvası düzenlenen törenle son buldu.

  HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI KUPA TÖRENİYLE SON BULDU
SPOR 23.05.2018 16:40:00 0
 

         Şırnak Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nün organize ettiği iki ay süren 2. Bahar ve Tarım Spor Şenliği halı saha futbol turnuvası düzenlenen törenle son buldu.

         2. Bahar ve Tarım Spor Şenliği halı saha futbol turnuvasının birincisi Uludere İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü takımı oldu. 

         Şırnak Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından organize edilen geleneksel 2. Bahar Futbol Turnuvası 24.03.2018 tarihinde başlayıp 2 grup halinde 8 takımla düzenlenen turnuva 11.05.2018 tarihinde üçüncülük ve final maçıyla son buldu.

         Turnuvayla ilgili bilgi veren Şırnak İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Bekir Kılıç; “Turnuva yaklaşık 2 ay sürdü. Turnuvayla personelimizin günlük yoğunluğu içinde mesai haricinde bu tip etkinlikler düzenleyerek hem iş ortamından biraz olsun uzaklaşmasını sağlayarak; tanışmayı, dayanışmayı ve kaynaşmayı artırmak, çalışanlarımızı yoğun iş stresinden bir nebze de olsa uzaklaştırmak ve spor yapmalarını sağlamak olduğunu düşünmekteyiz. Ben bu vesile ile bu organizasyonun düzenlenmesinde yoğun mesai harcayan tertip komitesine İl Müdür Yrd. Selman Demirel, İdari ve Mali İşler Şube Müdür V. Süleyman Babat ve Ramazan Benek` e teşekkürlerimi sunarım” ifadelerini kullandı.

         2. Bahar Tarım Spor Şenliği Halı Saha Futbol Turnuva’sı 8 takımdan oluştu; Hayvan Sağlığı, Bitkisel Üretim, Koordinasyon, Uludere İlçe, Cizre İlçe, Silopi İlçe, Güçlükonak İlçe, Cizre Vet. Arasından ilk iki sırayı alan takımlar finale çıktı.

         Turnuva İl Müdürü Bekir Kılıç’ın turnuva birincisi olan Uludere İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü`ne Kupasını vermesi ve hatıra fotoğrafıyla son bulmuştur.