ÇATOM`DAN GECE SERGİSİ

Şırnak`ın İdil İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ersin Tepeli`nin katkıları ile ÇATOM, Halk Eğitim Müdürlüğü kursiyerleri Alanya Caddesinde gece sergisi açarak bir ilke imza atılar.

ÇATOM`DAN GECE SERGİSİ
KÜLTÜR SANAT 12.06.2018 16:27:00 0
 

 

         Şırnak’ın İdil İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ersin Tepeli’nin katkıları ile ÇATOM, Halk Eğitim Müdürlüğü kursiyerleri Alanya Caddesinde gece sergisi açarak bir ilke imza atılar.

         Vatandaşlar, Alanya Caddesi kaldırımlarında gece açılan el ürünleri sergisine ilgi göstererek alış veriş keyfini yaşadılar.

         İlçe Kaymakamı Tepeli ÇATOM tarafından açılan sergi ile ilgili şu ifadeler yer verdi: “Vatandaşların Alanya caddesine, özelikle geceleri özel bir ilgileri var. Biz vatandaşlarımızın bu özel ilgillerini daha anlamlı hale getirmek için, gezerken alış veriş keyfini yaşasınlar diye sergi açma girişiminde bulunduk. Bir de Kursiyer kızlarımız, bir sezon boyunca el emeği olarak hazırladıkları ürünleri sergileme fırsatı bulsunlar diye bu çalışmayı başlattık. Vatandaşların sergiye olan ilgilleri güzel. Devamlı hale getirmek için, Kamil Acun parkı, Sanat Sokağında, vatandaşların yoğun olduğu alanlarda açacağız. Bizde belediye olarak yürütülen çalışmayı destekleyeceğiz” dedi.