CİZRE SPOR TEKNİK DİREKTÖR YUSUF TOKUŞ İLE ANLAŞTI

Spor Toto 3.Lig takımlarından Cizre Spor Teknik Direktör Yusuf Tokuş ile anlaştı.

CİZRE SPOR TEKNİK DİREKTÖR YUSUF TOKUŞ İLE ANLAŞTI
SPOR 25.06.2018 09:54:00 0
 

 

         Spor Toto 3.Lig takımlarından Cizre Spor Teknik Direktör Yusuf Tokuş ile anlaştı.

         2017/2018 Futbol Sezonunun da takımı çalıştıran ancak yönetimin istediği gibi sonuçlar alamayan Teknik Direktör Fethi Çokkeser ile yollarını ayıran Cizre Spor, geçtiğimiz sezon Çorum Belediye Sporu çalıştıran tecrübeli teknik adam Yusuf Tokuş ile anlaştı.

         Spor Toto 3 lig takımlarından Cizre Spor, daha önce prensipte anlaştığı genç teknik direktör Yusuf Tokuş ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.2017-2018 Futbol sezonunda ligi 46 Puan ile 8 sırada bitiren Cizre Spor,2018-2019 futbol sezonu için transfer çalışmalarına başladı. Yeni sezonda güçlü bir takım kurmak için çalışmalara başlayan Cizre Spor, geçen sezon Çorum Belediye Sporu çalıştıran genç teknik direktör Yusuf Tokuş ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Yusuf Tokuş’un yardımcılıklarını Erkan Bölükbaş ve Ali Tuna Tanyıldız, Kaleci Antrenörlüğünü ise Erol Ayçiçek yapacak.

         Yeni Futbol Sezonu için çalışmalara Teknik Direktör Yusuf Tokuş ile sözleşme imzalayarak başladıklarını belirten Cizre Spor Kulüp Başkanı Salih Sefinç, geçtiğimiz sezon güzel bir kadro kurmamıza rağmen istediğimiz sonuçları alamadık”dedi.

         Sefinç,geride bıraktığımız futbol sezonunda Hurşit Meriç gibi tecrübeli futbolculardan oluşan bir kadro ile 3 ligde mücadele ettik.Yaptığımız güzel transferlere rağmen ligde istediğimiz sonuçları alamadığımız gibi guruptaki sıralamada da istediğimiz yerde olamadık.Onun için bu yıl güzel ve güçlü bir kadro kurmak istiyoruz.Bunun içinde ilk olarak geçtiğimiz futbol sezonunda Çorum Belediye Spor’da bir çok ilklere imza atan tecrübeli ve genç teknik adam Yusuf  Tokuş ile Sözleşme imzaladık”.

         Sefinç.2018/2019 Futbol sezonu için transfer çalışmalarının büyük bir titizlikle devam ettiğini söyledi.

         Cizre Spor ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Yusuf Tokuş, geçtiğimiz sezon Çorum Belediye spor’da sezonu tamamlamadan görevinden ayrılmıştı.47 yaşındaki Yusuf Tokuş, teknik direktörlüğe adım attığı Sivas Belediye spor’u 2’nci Lig’e çıkarmıştı.