UYAFA ŞIRNAK SEÇMELERİ YAPILDI

UYAFA seçmelerinde Şırnak Merkez ve ilçelerinden sporcular seçildi.

UYAFA ŞIRNAK SEÇMELERİ YAPILDI
SPOR 30.09.2019 09:38:00 0
 

UYAFA seçmelerinde Şırnak Merkez ve ilçelerinden sporcular seçildi.

Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Vali Ali Hamza Pehlivan, Şırnak Jandarma Bölge Komutan Tümgeneral Ahmet Hacıoğlu ile birlikte UYAFA seçmelerinde sporcuları ziyaret etti.

Geçtiğimiz yıl İspanya’nın Barcelona kentinde gerçekleşen ve Şırnak UYAFA takımının şampiyonluğu ile sonuçlanan Costa Brava turnuvasına sayılı günler kala, Şırnak UYAFA takımına girmek için Şırnak Merkez ve ilçelerinden sporcular seçildi.

Şırnak Vali Ali Hamza Pehlivan ve Belediye Başkanı Mehmet Yarka genç sporcularla moral ve destek vermek amacıyla, Şırnak Şehir Stadyumunda çocukları ziyaret ederek birlikte maç yaptılar.

Vali Sayın Pehlivan ve Başkanı Yarka, seçmeler öncesi İspanya’da şampiyon olan ve Silopi ilçemizde dereye düşerek hayatını kaybeden takımımız oyuncusu Hamza Avil’i de unutulmayarak, elemeler öncesi anıldı.

Turnuva öncesi tüm sporcuları tebrik eden Başkan Yarka, “İmkanlar yaratıldığında çocuklarımızın neler başarabileceğini önceki turnuvada gördük. Bunu sürekli hale getirmek ve gençlerimizin yeni başarı hikayeleri yazması için maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağız” diyerek sporculara başarı dileklerinde bulundu.