ARSLAN TATAR`DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

25 ve 26. dönem Şırnak AK Parti 1. sıra milletvekili adayı Arslan Tatar, Kurban Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında, "Bu bayram evimizdeyiz ama her bayram olduğu gibi bu bayramda da gönüllerimiz bir" dedi.

ARSLAN TATAR`DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI
EĞİTİM 30.07.2020 01:20:00 0
 

25 ve 26. dönem Şırnak AK Parti 1. sıra milletvekili adayı Arslan Tatar, Kurban Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında, “Bu bayram evimizdeyiz ama her bayram olduğu gibi bu bayramda da gönüllerimiz bir” dedi.

25 ve 26. dönem Şırnak AK Parti 1. sıra milletvekili adayı Arslan Tatar, coşku ve heyecanla beklenen bayramların, nesiller arasında bir köprü gibi geçmişle geleceği buluşturan önemli günler olduğuna vurgu yaptı.

Maddi ve manevi paylaşımların yoğun yaşandığı Kurban Bayramı`nın her yaştan insan için farklı anlamlar yüklü olduğunu kaydeden 25 ve 26. dönem Şırnak AK Parti 1. sıra milletvekili adayı Arslan Tatar, “Bu bayram evimizdeyiz ama her bayram olduğu gibi bu bayramda da gönüllerimiz bir. Gönül evlerimizin her zamankinden daha şen, her zamankinden daha kalabalık olacağı bir bayram dilerim” ifadelerini kullandı.