MÜSİAD ŞIRNAK İL BAŞKANI BİLİN: "MÜSİAD EXPO 2020 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İl Başkanı Yusuf Bilin MÜSİAD EXPO Fuarının 18-21 Kasım tarihlerinde TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi`nde gerçekleştireceğini söyledi.

MÜSİAD ŞIRNAK İL BAŞKANI BİLİN:
EĞİTİM 27.08.2020 09:42:00 0
 

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İl Başkanı Yusuf Bilin MÜSİAD EXPO Fuarının 18-21 Kasım tarihlerinde TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştireceğini söyledi.

MÜSİAD İl Başkanı Yusuf Bilin Türkiye’nin en önemli ekonomik ve ticari etkinliklerinden MÜSİAD EXPO Fuarının, bu yıl 18-21 Kasım tarihlerinde ilk kez TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirileceğini açıkladı. EXPO katılımcılarının bu sene ilk defa ziyaretçileri ile sadece fuar alanında değil dijital platformlar üzerinde de buluşacaklarını kaydeden Başkan Bilin, “Hibrit Fuar teknolojisinin ayrıcalıklarından yararlanacaklar. Başta, Enerji, Bilgi Teknolojileri, Makine ve Gayrimenkul sektörleri olmak üzere, 24 farklı sektöre ev sahipliği yapacak fuarın, teması ise ‘Sinerji Burada’ olacak” dedi.

Türkiye’nin küresel ölçekte en yaygın ve büyük sermaye platformu MÜSİAD, Türkiye’nin en büyük fuar organizatörü TÜYAP ile güçlerini birleştirerek ülke ticaretine önemli bir katkı sunmayı hedefliyor.

Ülkemizin bölgesinde etkin ve global düzeyde saygın bir konumda yer alması adına çalışmalarını sürdüren MÜSİAD, Türk iş dünyasının dünya pazarlarındaki etkinliğinin artırılması amacıyla iki yılda bir düzenlediği MÜSİAD EXPO Fuarını, bu yıl ilk kez TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirecek.