YAPI DENETİMİNDEN,BAŞKAN YARKA`YA ZİYARET

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği İl Başkanı Murat UĞUN ve Şırnak`ta faaliyet gösteren yapı denetim firmalarının temsilcileri Belediye Başkanı Mehmet YARKA`yı ziyaret ederek, planlı kentleşme kapsamında elde edilen başarıdan dolayı Başkan YARKA`ya teşekkür

YAPI DENETİMİNDEN,BAŞKAN YARKA`YA ZİYARET
KÜLTÜR SANAT 4.09.2020 09:24:00 0
 

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği İl Başkanı Murat UĞUN ve Şırnak’ta faaliyet gösteren yapı denetim firmalarının temsilcileri Belediye Başkanı Mehmet YARKA’yı ziyaret ederek, planlı kentleşme kapsamında elde edilen başarıdan dolayı Başkan YARKA’ya teşekkür plaketi takdim etti.

Ziyaretlerinden dolayı Şırnak’ta faaliyet gösteren Yapı Denetim Kuruluşları Birliği İl Başkanı UĞUN ve yapı denetim firmalarının temsilcilerine teşekkür eden Başkan YARKA, insan hayatının her şeyin üstünde olduğunu vurgulayarak, yapıların inşası aşamasında denetim firmalarının hayati bir role sahip olduğunu belirtti. Ülkemizin deprem kuşağında olduğu gerçeğinden yola çıkarak daha güvenli yapıların inşa edilmesi bizler açısından elzem bir konudur. Bunu da kurumlarımızın iş birliği ve teknik ekiplerin koordinasyonuyla sağlayacaklarını ifade etti.