AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI CEVDET YILMAZ VALİLİK VE BELEDİYEYİ ZİYARET ETTİ

63. Hükümette Başbakan Yardımcılığı, 60. Hükümette Devlet Bakanlığı, 61, 62 ve 64. Hükümet Dönemlerinde

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI CEVDET YILMAZ VALİLİK VE BELEDİYEYİ ZİYARET ETTİ
EKONOMİ 14.09.2020 09:11:00 0
 

63. Hükümette Başbakan Yardımcılığı, 60. Hükümette Devlet Bakanlığı, 61, 62 ve 64. Hükümet Dönemlerinde Kalkınma Bakanlığı görevlerini yapmış olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, beraberinde 24, 25 ve 26. Dönem Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, Şırnak Milletvekili Rizgin Birlik, Belediye Başkanı Mehmet Yarka, AK Parti İl Başkanı İbrahim Halil Erkan, Gençlik Kolları İl Başkanı Hakan Zeyrek ve Kadın Kolları İl Başkanı Hatice Atan ile birlikte Valimiz Ali Hamza Pehlivan’ı ziyaret etti.

Ziyarette, İlimizle ilgili çeşitli konularda değerlendirme ve bilgi alışverişlerinde bulunuldu.

Ak Parti Silopi ve Merkez İlçe Kongrelerine katılmak üzere şehrimize gelen Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz; Milletvekili Rizgin Birlik, İl Koordinatörü Ertuğrul Soysal, İl Başkanı İbrahim Halil Erkan, İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Atan, İl Gençlik Kolları Başkanı Hakan Zeyrek ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Geliş ile birlikte bizlere nezaket ziyaretinde bulundular.

Ziyaretlerinde, Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz beyefendi ile şehrimizde yapılan yatırım ve projelere ilişkin değerlendirme ve istişarelerde bulunduk. Kısa zamanda büyük bir mesafe kaydeden şehrimiz için güzel temennilerde bulunan Genel Başkan Yardımcımsı Cevdet Yılmaz beyefendiye nazik ziyaretleri ve desteklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum.