ŞEHİRİÇİ YOLLAR KONFORLU HALE GELİYOR

Vali Ali Hamza Pehlivan ve Belediye Başkanı Mehmet Yarka Cizre Caddesi ve Siirt bağlantı yolunda

ŞEHİRİÇİ YOLLAR KONFORLU HALE GELİYOR
EKONOMİ 18.09.2020 09:53:00 0
 

Vali Ali Hamza Pehlivan ve Belediye Başkanı Mehmet Yarka Cizre Caddesi ve Siirt bağlantı yolunda incelemelerde bulundu. Şehiriçi yolları adım adım işleyerek daha konforlu hale getiriyor.

Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Şehiriçi yollarımızı adım adım işleyerek daha konforlu hale getiriyoruz. Asfalt ve genişletme çalışmaları bittiğinde daha çağdaş ve modern bir hüviyete kavuşacak olan Cizre Caddesi ve Siirt bağlantı yolundaki son durumu Valimiz Ali Hamza Pehlivan ile birlikte inceleyerek ekip arkadaşlarımızdan bilgiler aldık. Birçok noktada hummalı çalışmalarımız devam ediyor. Şehrimizde alt yapı ile birlikte üst yapıda önemli bir mesafe kat ettik. Güçlü ve yaşam standartı yüksek bir Şırnak için imalatlarımızı büyük bir titizlikle yürütüyoruz. Her geçen gün gelişen ve yaşam koşulları daha da iyileşmiş bir Şırnak için çalışmalarımız kararlılıkla devam ediyor” dedi.

Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan ise, “Şırnak şehir merkezinde altyapı ve yol çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor. Belediye Başkanı Mehmet Yarka ile birlikte Cizre Caddesi ve Siirt bağlantı yolundaki çalışmaları yerinde inceledik, bilgiler aldık” dedi.