BEYTÜŞŞEBAP, ULUDERE VE İDİL`DE UZAKTAN EĞİTİM SÜRECİ ZİYARETİ

Milli Eğitim Bakanı Ziya SELÇUK`un Danışmanı Turgay ÖNTAŞ ile Eğitim Sosyoloğu Taner

BEYTÜŞŞEBAP, ULUDERE VE İDİL`DE UZAKTAN EĞİTİM SÜRECİ ZİYARETİ
EĞİTİM 23.09.2020 08:44:00 0
 

Milli Eğitim Bakanı Ziya SELÇUK`un Danışmanı Turgay ÖNTAŞ ile Eğitim Sosyoloğu Taner ATMACA, Uzaktan Eğitim Sürecini sahada görmek üzere Şırnak’a misafir oldular.

İDİL İLÇEMİZDEKİ KÖY OKULLARI ZİYARET EDİLDİ.

Milli Eğitim Bakanı Ziya SELÇUK`un Danışmanı Turgay ÖNTAŞ ile Eğitim Sosyoloğu Taner ATMACA, Uzaktan Eğitim Sürecini sahada görmek üzere Şırnak’a misafir oldular. Bu kapsamda Şırnak’ın İdil ilçesi Teke, Üçok, Oymak ve Alakamış Köylerinde Teke İlk-Ottaokulu, Üçok İlk-Ortaokulu, Oymak İlk-Ortaokulu ve Alakamış İlk-Ortaokulu ziyaret edildi. Ziyarette kendilerine İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan ŞENER, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve Şube Müdürleri de eşlik etti.

Okullarda öğretmenlerle bir araya gelen ÖNTAŞ ve ATMACA, uzaktan eğitim sürecinin nasıl devam etmesi gerektiği hakkında öğretmenlerimize yol göstererek onların çalışmalarını, öneri ve taleplerini dinlediler. Okullarımızda devam eden canlı dersler, Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK), yapılan veli iletişimleri yerinde incelendi. Sayın Bakanımızın da ziyaretlere canlı bağlanması öğretmenlerimizin motivasyonlarını tazeledi.