ISPARTA BELEDİYE BAŞKANI BAŞDEĞİRMEN VE EKİBİ ŞIRNAK`TA

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Başkan Yardımcıları Hakkı Kaya ve Fahretdin Gözgün

ISPARTA BELEDİYE BAŞKANI BAŞDEĞİRMEN VE EKİBİ ŞIRNAK`TA
EKONOMİ 30.09.2020 09:21:00 0
 

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Başkan Yardımcıları Hakkı Kaya ve Fahretdin Gözgün ile birlikte kardeş belediyelerinin sorun ve taleplerini dinlemek için Şırnak’a geldiler.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, beraberinde Isparta Belediye Başkan Yardımcıları Fahrettin Gözgün ile Hakkı Kaya, Uludere İlçe Belediye Başkanı Sait Ürek, Şenoba Belde Belediye Başkanı Alihan Babat ve Hilal Belde Belediye Başkanı Cevher Benek ile birlikte Belediye Başkanı Mehmet Yarka’ya ziyarette bulundu.

 Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka; Uludere İlçe, Şenoba ve Hilal Belde Belediyeleriyle kardeş belediye olan lsparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve beraberindeki heyetle başkanlık makamında görüşerek, çeşitli konularda değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulundu.

Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyaretin ardından Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve beraberindeki heyet ile birlikte Cumhuriyet Meydanında yapımında sona gelinen Teras Park projesini inceledi, çevrede bulunan vatandaşlarla bir araya gelerek, yapılan çalışmalara ilişkin sohbet etti.

Başkan Başdeğirmen, Şırnak ziyareti ile ilgili yaptığı açıklamada, “Kardeş Belediyemiz Şırnak Uludere’ Şenoba, Hilal ziyaretimizin ilk günü dolu dolu geçti. Belediye Başkan Yardımcılarım ile gittiğim Şırnak’ta ilk ziyaretimizi Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan’a gerçekleştirdik. Şahsıma eşlik eden Ak Parti Şırnak İl Başkanı İbrahim Halil Erkan, Uludere Belediye Başkanı Sait Üresin, Şenoba Belediye Başkanı Alihan Babat ile Hilal Belediye Başkanı Cevher Benek’e teşekkür ederim. Karşılama ve ziyaret esnasında şahsıma ve ekibime gösterilen samimi  ilgiden dolayı gerek Şırnak Valimiz, gerekse belediye başkanlarımız ile Şırnak İli kamu kurum temsilcilerine de şükranlarımı sunuyorum” dedi.