TATAR, ESKİ BAKAN ZEKİ ERGEZEN`İN TAZİYSİNE KATILDI

Bayındırlık ve İskan eski Bakanı Zeki Ergezen (71) memleketi Bitlis`in Ahlat ilçesinde toprağa verildi.

TATAR, ESKİ BAKAN ZEKİ ERGEZEN`İN TAZİYSİNE KATILDI
İNANÇ DÜNYAMIZ 6.10.2020 09:59:00 0
 

Bayındırlık ve İskan eski Bakanı Zeki Ergezen (71) memleketi Bitlis’in Ahlat ilçesinde toprağa verildi.

Geçen cuma günü kanser tedavisi gördüğü Ankara Başkent Hastanesi`nde hayatını kaybeden Bayındırlık ve İskan eski Bakanı ve AK Parti kurucularından eski Bitlis Milletvekili Zeki Ergezen Ahlat ilçesindeki Kalender Mezarlığı`nda toprağa verildi.

Cenazeye Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Van Valisi M. Emin Bilmez, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nail İlbey, Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, 25 ve 26. dönem Şırnak AK Parti 1. sıra milletvekili adayı Arslan Tatar, kaymakamlar, belediye başkanları, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı. Duaların okunduğu tören sonunda Ergezen`in yakınları mezarlık çıkışında taziyeleri kabul etti.

25 ve 26. dönem Şırnak AK Parti 1. sıra milletvekili adayı Arslan Tatar, “Hakkın rahmetine kavuşan Baba Dostumuz Değerli Büyüğümüz Bayındırlık ve İskân Eski Bakanı Merhum Zeki Ergezen’in Ailesine ve Yakınlarına Bitlis Ahlat’ta Taziye Ziyaretinde Bulunup Başsağlığı Dileklerimizi İlettik. Cenab-ı Allah Makamını Ali Eylesin” dedi.