ŞIRNAK İL ÖZEL İDARE VE KÖYDES YATIRIMLARI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan`ın başkanlığında İl Özel İdaresi ve Köylerin Altyapılarının Desteklenmesi

ŞIRNAK İL ÖZEL İDARE VE KÖYDES YATIRIMLARI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
EKONOMİ 15.10.2020 09:53:00 0
 

     Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan’ın başkanlığında İl Özel İdaresi ve Köylerin Altyapılarının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) Yatırım Programı kapsamında hayata geçirilmekte olan projelere ilişkin değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

İl Özel İdaresinde Vali Yardımcısı ve Genel Sekreter Vekili Tunahan Efendioğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Birlik ve ilgili birim Müdürlerinin katıldığı toplantıda İl Özel İdare yatırım programı ve KÖYDES kapsamında bu yıl itibariyle İlimiz genelinde hayata geçirilmekte olan altyapı yatırımları değerlendirildi.

Devam eden yatırımların inşaat mevsimi içinde tamamlanarak programda yüzde yüz gerçekleşme sağlanması ile ilgili hususlar ele alındı. Öte yandan önümüzdeki yıl yatırım programıyla ilgili olarak ihtiyaç ve öncelik durumuna göre köylerin içme suyu, yol, ulaşım, kanalizasyon ve sulama suyu gibi hizmet alanlarında yeni yatırım ve mevcut hizmetlerin standartlarının yükseltilmesi konuları değerlendirildi.

Yatırımlarla ilgili iş ve işlemlerin takibinin, kontrol hizmetlerinin azami hassasiyetle yerine getirilmesi ve bu bağlamda riayet edilmesi gereken genel prensipler üzerinde duruldu.