ANADOLU VAKFI`NIN DEĞERLİ ÖĞRETMENİM PROJESİ

Anadolu Vakfı, COVID-19 pandemisi nedeniyle online platforma taşıdığı Değerli Öğretmenim projesi eğitimlerine

ANADOLU VAKFI`NIN DEĞERLİ ÖĞRETMENİM PROJESİ
EĞİTİM 22.10.2020 09:23:00 0

Anadolu Vakfı, COVID-19 pandemisi nedeniyle online platforma taşıdığı Değerli Öğretmenim projesi eğitimlerine devam ediyor. Proje kapsamında 16 Ekim’de Şırnaklı öğretmen ve idarecilerle “Yönetişim Yetkinlikleri” eğitiminde buluştu.

Anadolu Vakfı’nın, Değerli Öğretmenim projesi, tamamlayıcı eğitimlerle Türkiye’nin dört bir yanındaki öğretmen, idareci ve öğrencilerle buluşmaya devam ediyor. COVID-19 pandemisi nedeniyle online platformlarda sürdürülen proje kapsamında 16 Ekim’de Şırnaklı öğretmen ve idarecilerle buluştu. 16 Ekim’deki online programda eğitimcilere “Yönetişim Yetkinlikleri” başlığı altında bilgiler aktarıldı.

13 – 14 Ekim tarihlerinde “Sosyal Girişimcilik” ve “İleri Seviye Sosyal Girişimcilik” eğitimlerinin verildiği Şırmak’ta, 20 Ekim’de “Öğrenci Koçluğu”, 23 Ekim’de “İnovasyon Mühendisliği”, 30 Ekim’de “Davranış Yetkinlikleri Yönetimi” dersleri ile eğitimcilerle yeniden bir araya gelinecek. Şırnak’ta ayrıca 27 Ekim’de düzenlenecek eğitim programında, lise öğrencilerine “Sosyal Girişimci Gençler” başlığı altında bilgiler aktarılacak.