GÜÇLÜKONAK`TA DOKTOR OLAN GENÇ KADININ BÜYÜLEYEN DANS TUTKUSU

Şırnak`ın Güçlükonak İlçe Devlet Hastanesinde acil servis doktorluğu yapan Tuana Genç`in dans aşkı büyülüyor. Genç kadın, salsa öğrenebilmek için 140 kilometre kat ederek Batman`a geliyor.

GÜÇLÜKONAK`TA DOKTOR OLAN GENÇ KADININ BÜYÜLEYEN DANS TUTKUSU
ASAYİŞ 11.01.2018 12:15:00 0
Şırnak’ın Güçlükonak İlçe Devlet Hastanesinde acil servis doktorluğu yapan evli ve bir çocuk annesi Ukrayna doğumlu Tuana Genç, dans tutkusu için kilometreler kat ediyor. Genç, haftanın belli günlerinde Güçlükonak’tan 140 kilometre mesafedeki Batman’a gelerek, dans kursuna katılıyor. Bir saatlik dans için yolda iki saat geçiren Genç’in çabası hem hocası hem de dans arkadaşları tarafından takdir ediliyor.

 

 

Dans yapmayı çok sevdiğini belirten Genç, “Hayat boyu da yaptığım şey. Ancak salsa bilmiyordum. Görev yaparken bir akşam sosyal medya üzerinden araştırma yaptım. Bana yakın dans kurslarını araştırdım. İlk buradaki kurs çıktı. Hemen irtibata geçtim ve başladım. 2 saati yolda geçiriyorum, sırf bir saat dans edebilmek için” dedi.

 

“10 YILDIR FARKLI DANSLAR YAPIYORUM”

Ukrayna’da 10 yıldır birçok dans yaptığını anlatan Genç, “Ama salsayı hiç bilmiyordum. Nasıl bir şey olduğuna merak sardım. Çok şükür burada da gidecek yerler var. Kadir Hoca çok iyi bir hoca. Severek dersi yaptırıyor” diye konuştu.