TRT KURDİ`YE ÇİFTE ÖDÜL

Diyarbakır Bilfen-Bilnet Okulları, TRT Kürdi`ye Doğu ve Güneydoğu`da sporun gelişmesine sağladığı katkılardan dolayı "Sporda Yılın En Başarılı Televizyon Kanalı" ve TRT Kürdi`de yayınlanan "Dema Futbolê" programına da "Yılın En Başarılı Spor Programı" ödü

 TRT KURDİ`YE ÇİFTE ÖDÜL
ASAYİŞ 11.01.2018 16:26:00 0

Diyarbakır Bilfen-Bilnet Okulları, TRT Kürdi’ye Doğu ve Güneydoğu’da sporun gelişmesine sağladığı katkılardan dolayı “Sporda Yılın En Başarılı Televizyon Kanalı” ve TRT Kürdi’de yayınlanan “Dema Futbolê” programına da “Yılın En Başarılı Spor Programı” ödülü verdi. Okulda düzenlenen mini söyleşi renkli görüntülere sahne oldu.

BÖLGE TAKIMLARININ MAÇLARINI YAYINLIYOR

Türkiye profesyonel ve amatör futbol liglerinde mücadele eden Doğu ve Güneydoğu takımlarının maçlarını hem canlı hem de geniş özet olarak ekrana getiren, haftada iki özel spor programı da yapan TRT Kürdi’nin spor yayınları ödüller almaya devam ediyor. Bugüne kadar yurt içinden ve yurt dışından birçok ödül alan kanal, bu kez Diyarbakır Bilfen-Bilnet Okulları tarafından “Sporda Yılın En Başarılı Televizyon Kanalı”  ve “Yılın En Başarılı Spor Programı” ödüllerine layık görülerek iki ödül birden aldı.

ERYAMAN;”BU ŞEVKLE DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

Okuldaki öğrenciler tarafından yapılan anketle bu ödüllere layık görülen TRT Kürdi için okulun konferans salonunda etkinlik düzenlendi. Etkinliğe TRT Kürdi Haber Müdürü Gülabi Eryaman,TRT Bölge Müdürü Hamit Yaz, TRT Kürdi Diyarbakır Müdürü Barış Üzal, Dema Futbolê (Futbol Zamanı) programı ekibi,okul yöneticileri ve öğrenciler katıldı.

Etkinlikte hem Kürtçe hem Türkçe konuşan TRT Kürdi Haber Müdürü Gülabi Eryaman,bu ödüllerin çalışma şevklerini artırdığını ifade ederek, okul yönetimi ve öğrencilere  teşekkür ederek bundan sonra bölgede sporun gelişmesine daha çok önem vereceklerini kaydetti.

ÖĞRENCİLERE,”SPOR VE EĞİTİMİ BİR ARADA YAPIN” TAVSİYESİ

TRT Bölge Müdürü Hamit Yaz da eğitim ve sporun bir arada yürütülmesine vurgu yaptığı konuşmasında öğrencilere bu alanda tavsiyelerde bulundu, ödüller ve bu güzel buluşmadan dolayı okul yönetimine teşekkür etti.

Mehmet Yılmaz Bay, Nihat Mızrak ve Saffet Azbay’dan oluşan “Dema Futbolê” programı ekibi daha sonra mini bir söyleşi ile öğrencilerin futbolla ilgili sorularını cevapladı. Aynı zamanda eski Süper Lig hakemi ve Dicle Üniversitesi BESYO’da öğretim görevlisi olan Nihat Mızrak, öğrencilerden hem okumalarını hem de spora yönelmelerini istedi.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER EŞLİĞİNDE ÖDÜLLER VERİLDİ

Renkli görüntülerin yaşandığı etkinliğin sonunda “Sporda Yılın En Başarılı Televizyon Kanalı TRT Kürdi ” ve “En Başarılı Spor Programı Dema Futbolê” ödülleri okul yönetimi tarafından TRT Kürdi Haber Müdürü Gülabi Eryaman, TRT Bölge Müdürü Hamit Yaz ve Dema Futbolê programı ekibine takdim edildi. Başarılı geçen organizasyon nedeniyle TRT Kürdi tarafından Diyarbakır Bilfen-Bilnet Okulları kurucusu Ekrem Karakoç, okul müdürleri Sivan Serap Berk ve Zihni Çapın, müdür yardımcısı Nurhayat Ateş ile organizasyonda emeği geçen tüm okul idarecilerine ve öğrencilere teşekkür edildi.