SİLOPİ`DE OKUL SPORLARI TURNUVASI

Silopi`de Okullar arası düzenlenen Yıldız Erkekler Voleybol turnuvasında şampiyonluğu Vatan Ortaokulu Kazandı. Vatan Ortaokulu Siirt`te yapılacak olan Bölge finallerinde Şırnak İlini Temsil etmeye hak kazandı.

 SİLOPİ`DE OKUL SPORLARI TURNUVASI
SPOR 18.03.2018 14:28:00 0
 

 

         Silopi’de Okullar arası düzenlenen Yıldız Erkekler Voleybol turnuvasında şampiyonluğu Vatan Ortaokulu Kazandı. Vatan Ortaokulu Siirt’te yapılacak olan Bölge finallerinde Şırnak İlini Temsil etmeye hak kazandı.

         Silopi Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yıldız Erkekler Voleybol turnuvasının final maçında Vatan Ortaokulu ile Ortaköy Ortaokulu ile karşı karşıya geldi. Maçı 3- kazanan Vatan Ortaokulu turnuvanın şampiyonu oldu. Şampiyon olan Vatan Ortaokulu bölge finallerinde Şırnak’ı temsil etmeye hak kazandı.

         Konu hakkında açıklamada bulunan Silopi Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Adil Özer, Okullar arası düzenlenen Yıldız Erkekler Voleybol turnuvasına katılan bütün takımlara katkılarından dolayı teşekkür ettiğini söyledi. Müdür Özer; “ Turnuvada şampiyonluğu Vatan Ortaokulu takımı kazandı. Takımı bu başarılarından dolayı tebrik ediyor ve bölge finallerinde kendilerine başarılar diliyorum. İnşallah bölge finallerinde Şırnak İlini en iyi şekilde temsil ederler.” Diye konuştu

         Vatan Orta Okulu Müdür Erkan Erten ise takımlarının final maçında şampiyon olduğunu Şırnak ilini temsilen 15 Nisanda Siirt’te yapılacak olan maçlara katılmaya hak kazandığını söyledi .       

         Müdür Erkan Erten “Okulumuza atandığı günden beri olağanüstü gayret gösteren beden eğitimi öğretmenimiz İsmail Çobanlıoğlu’nu ve ilk günden beri yoğun tempoda maçlara hazırlanan öğrencilerimizi yürekten kutlar başarılarının katlanarak devam etmesini dilerim. Ayrıca bize her şekilde destek olan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Bülent Dayanan’a çok teşekkür ederim” dedi.