CİZRE`DE "BAĞIMLI OLMA ÖZGÜR OL" KONFERANSI

Yeşilay Cemiyeti Şırnak Şube Başkanlığı "Bağımlı Olma Özgür Ol" sloganı adı altında Cizre`de öğrencilere yönelik konferans düzenledi.

 CİZRE`DE
SAĞLIK 1.04.2018 11:49:00 0
 

 

 

         Yeşilay Cemiyeti Şırnak Şube Başkanlığı “Bağımlı Olma Özgür Ol” sloganı adı altında Cizre’de öğrencilere yönelik konferans düzenledi.

         Yeşilay Cemiyeti Şırnak Şube Başkanlığı "Bağımlılıkla Mücadele" ve Farkındalık Çalışmaları kapsamında Şırnak’ın Cizre ilçesinde  “Bağımlı Olma Özgür Ol” sloganı adı altında Anadolu İmam Hatip Lisesi ve 15 Temmuz Şehitleri Anaokulu öğrencilerine yönelik konferans düzenledi.

         Lise ve Anaokulu öğrencilerine yönelik organize edilen konferanslarda öğrencilere yönelik bir konuşma yapan Yeşilay Cemiyeti Şırnak Şube Başkanı Turgay Birlik,”Bugün Cizre’de lise ve anaokullarında eğitim gören öğrencilere yönelik bir bilgilendirme konferansı düzenledik. Geleceğe yapılan en büyük yatırım çocuklara yapılan yatırım düşüncesi ve “Bağımlı Olma Özgür Ol” sloganı ile minik çocuklarımızı ve gençlerimizi madde bağımlılığı ve zararları konusunda bilgilendirdik. Bu konferansı düzenlememizdeki amacımız ve gayemiz geleceğimiz olan çocuklarımızın zararlı alışkanlıklardan uzak durması için kamuoyu oluşturmak ve engelleyici ve tedbir alıcı bazı adımları atmaktır. Bu konferanslarımızı il merkezi ve diğer ilçelerimizde de farklı zamanlarda düzenleyerek öğrencilerimizi ve çocuklarımızı zararlı alışkanlıklardan korumaya yönelik çalışmalarımız devam edecektir” dedi.

         Yapılan konuşmaların ardından Yeşilay Cemiyeti Şırnak Şube Başkanı Turgay Birlik tarafından öğrencilere, uyuşturucunun zararları ve korunma yolları, tütün ürünlerinin insan sağlığına verdiği zarar ve benzeri konularda bilgilendirme yapıldı.