CİZRE SPOR DEPLASMANDA KOCAELİ SPORA 2-1 YENİLDİ

Türkiye Futbol Federasyonu Spor Toto 3 Lig 3.gurupta Play-Off mücadelesi veren Cizre Spor deplasmanda karşılaştığı Kocaeli Spor`a 2-1 yenildi.

 CİZRE SPOR DEPLASMANDA KOCAELİ SPORA 2-1 YENİLDİ
SPOR 1.04.2018 11:51:00 0
 

         Türkiye Futbol Federasyonu Spor Toto 3 Lig 3.gurupta Play-Off mücadelesi veren Cizre Spor deplasmanda karşılaştığı Kocaeli Spor’a 2-1 yenildi.       

          Spor Toto 3.lig 3.gurupta Kocaeli ili İzmit İsmet Paşa stadyumunda oynanan futbol müsabakasında Cizre Spor Kocaeli Spora 2-1 yenildi.

         Geçtiğimiz hafta sonunda evinde gurubun güçlü takımlarından Tarsus İdman Yurdu Spora 2-1 yenilen Cizre Spor bu haftada deplasmanda Kocaeli Spora 2-1 yenilerek büyük puan kayıpları yaşadı.Ligin ikinci yarısında oynadığı futbolla gurupta üst sıralara tırmanarak büyük bir çıkış yapan Cizre Spor futbol takımı Şampiyonluk yolunda puan kayıpları yaşayınca yeni hedef olarak Play-Off’u belirlerdi ancak son iki haftada kaybettiği altı puan takımı bu hedefinden yavaş yavaş uzaklaştırmaya başladı.

Mutlak galibiyet ve Play-Off Şansını devam ettirmek için büyük bir moralle Kocaeli Deplasmanına giden Cizre Spor ev sahibi takıma karşı iyi bir futbol oynamasına rağmen maçtan yenilgi ile ayrıldı. Maça iyi başlayan ancak maçın ilk yarısında tutuk bir oyun sergileyen Cizre Spor karşılaşmanın 15 dakikasında Kocaeli Sporun ceza sahasında geliştirdiği atakta Burak Süleyman topu filelerle ile buluşturdu. Kalesinde gördüğü erken golle sarsılan Cizre Sporda oyun düzeni ve moraller bozulurken ev sahibi takım Kocaeli Spor ise attığı golün rahatlığı ile atak üstüne atak geliştirdi. Her iki takımın seviyeli bir futbol oynadığı maçın ilk yarısı Kocaeli Sporun 1-0 galibiyeti ile bitti.

         Karşılaşmanın ikinci yarısında daha atak ve daha disiplinli bir oyun sergileyen Cizre Spor beraberlik golü ararken defansın yapmış olduğu hata ile rakip takıma penaltı kazandırdı. Kocaeli Sporun tecrübeli futbolcusu Sinan Pektemek takımına 2-0 galibiyeti getiren gole imza attı. Kalesinde gördüğü ikinci golden sonra daha da hırslanan Cizre Spor,ev sahibi takımı kendi yarı sahasına hapsetti.Sağlı sollu gelişen gol ataklarında golcü futbolcu Vedat Aydın bir çok pozisyondan yararlanamazken rakip takım kalecisi Can Emre ise yaptığı kurtarışlarla adeta devleşti.Cizre Sporun baskılı oyunu karşısında defansif bir oyun sergileyen ev sahibi Kocaeli spor maçın 75 dakikasında Mustafa Coşkun’un attığı gole engel olamadı ve Cizre Spor bu golle farkı bire indirdi.Attığı golden sonra daha da hırslanıp maça sarılan Cizre Sporlu futbolcular geliştirdikleri bir çok gol pozisyonunda rakip takım kalecisi Can Emre’yi geçemeyince müsabakadan 2-12lik yenilgi ile ayrılarak büyük bir hayal kırıklığı yaşadılar.