BEYTÜŞŞEBAP’TA ÜRETİYORLAR, ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NE GÖNDERİLİYOR

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde bulunan tek tekstil atölyesi 40 Kişiye istihdam sağlayarak üretilen elbiseleri yurt içi ve yurt dışına gönderiyor.

BEYTÜŞŞEBAP’TA ÜRETİYORLAR, ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NE GÖNDERİLİYOR
EKONOMİ 2.01.2024 09:14:00 0

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde, devlet destekli açılan Timurlar moda tekstil atölyesi günden 6 binden fazla iş elbiselerini üreterek ilçede girişimcilik adımıyla ihracat yapıyor.

İlçenin tek atölyesi olan Timur Atölyesi, Ankara Büyük Şehir Belediyesi’nin de içinde bulunduğu pek çok yurt içi ve yurt dışına üretilen elbiseleri göndererek ilçeye istihdam sağlıyor.

Bölgede aktif çalışan tek atölye olduğunu ve 40 kişiye istihdam sağlayarak üretilen ürünlerin siparişleri yurt içine ve yurt dışına gönderdiklerini söyleyen Timurlar moda tekstil atölye sahibi İhsan Timur. “İlçemizde açtığımız tekstil atölyesinde şimdi 6 bin den fazla iş elbisesi üretimi yapıyoruz. İlk bu işe başladığımızda başaramazsınız diyenler, sürekli işimize çamur atanlar oldu. Şimdi çok şükür bölgede aktif çalışan firmalardan biriyiz. Ankara Büyükşehir belediyesi için iş elbisesi üretimi yapıyoruz. Bölge insanımız kazanıyor. Çok mutluyuz” dedi.