CHP HEYETİ ŞIRNAK’TA TEMASLARDA BULUNDU

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekilleri Sezgin Tanrıkulu ve Levent Gök çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Şırnak’a geldi.

CHP HEYETİ ŞIRNAK’TA TEMASLARDA BULUNDU
27.12.2021 10:57:00 0

Şırnak’a iki günlük ziyaret için gelen Milletvekilleri Sezgin Tanrıkulu ve Levent Gök’ü,  CHP Şırnak İl Başkanlığı Olarak İl Başkanı Cangir Bilin, İl Başkan yardımcıları Serdar Soysal, Rıdvan Çiçek, İl yönetimi, ilçe Başkanları, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları başkanları ve tüm örgütleri havaalanında karşıladı.

Milletvekilleri Sezgin Tanrıkulu ile Levent Gök ve CHP Şırnak il yöneticilerinin bulunduğu CHP heyeti, Cizre ve Silopi’de gezerek esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi. CHP Heyeti Esnaf ve vatandaşların sorunları iş yerlerinde, sahada dinleyerek çözüm noktasında takipçisi olacaklarını dile getirdi.

Cizre Cumhuriyet Halk Partisi İlçe başkanlığı binasında Sezgin Tanrıkulu ve Levent Gök açıklamalarda bulundu.

Sezgin Tanrıkulu; ‘Şırnak’ta bulunuyor olmamızın arkasında sizlerin büyük bir emeği var. Buralar bizim açımızdan çok emek verdiğimiz yerler değil. Genel başkanımız bu yolu açtı. Bu gün Levent Gök ile buradayız. Buraya gelişimizin asıl nedeni ayın 28’inde Roboski’nin 10. Yıl dönümü var. Roboski komisyonu Cumhuriyet Halk Partisi’nin ikazıyla kuruldu. Ben ve Levent Gök’ün verdiği önergeyle kuruldu. Partimiz adına da Levent Gök temsilci oldu. Oradaki tüm gerçekliği çıplak bir biçimde ortaya koydu.’dedi.

Levent Gök; Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye’nin mozaik bir partisidir. Türkiye’deki bütün etnik kökenlere, inançlara, insanların, ırk, din, dil, mezhep ayrımı gözetmeksizin her birinin buluşabileceği bir partidir. Türkiye uzun yıllardır çok önemli sorunlar yaşıyor ve kutuplaşmalar yaşıyor. Türkiye’de herkesin kendini Türkiye cumhuriyetinin eşit birer yurttaşı hissetmesi için Cumhuriyet Halk Partisi her platformda her fırsatta yurttaşlarımızın ortak aidiyet duygusunu oluşturma konusunda önemli görevler yapıyor. 10 yıl önce bu ülke ciddi üzücü olayla karşılaştı. 34 genç yurttaşımız 4’ü 13 yaşında 18’i 18 yaşında altında çocuklarımız hava saldırısında öldü. Onlara karanlık dehlizlerde kalınmayacak söz verildi. Aileler ağladı sabırla bekledi. Roboski’de ailelerle bir araya geleceğiz.’dedi.