CİZRE TSO’DAN DEVLET HASTANESİNE TEKERLEKLİ SANDALYE BAĞIŞI

Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, Dr. Selahattin Cizrelioğlu Devlet Hastanesine 10 adet tekerlekli sandalye bağışında bulundu. Cizre TSO Başkanı Salih Sevinç ve Dr. Selahattin Cizrelioğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr.

CİZRE TSO’DAN DEVLET HASTANESİNE TEKERLEKLİ SANDALYE BAĞIŞI
5.03.2021 11:58:00 0

Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, Dr. Selahattin Cizrelioğlu Devlet Hastanesine 10 adet tekerlekli sandalye bağışında bulundu.

Cizre TSO Başkanı Salih Sevinç ve Dr. Selahattin Cizrelioğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. M.Hidayetulah Erzen arasında imzalanan protokol ile hastaların hizmetine sunulmak üzere 10 adet tekerlekli sandalye Devlet Hastanesinde düzenlenen tören ile teslim edildi.

Cizre Devlet Hastanesinde düzenlenen teslim törenine TSO Başkanı Salih Sevinç, TSO üyesi Mekki Mesut Küni, Devlet Hastanesi Başhekimi M.Hidayetulah Erzen, Hastane İdari ve Mali İşler Müdürü Gıyasettin Ucaş, Müdür Yardımcıları, Sabgatullah Anmal,  Abdulkadir Demir ve hastane personelleri katıldı.

Hastane idarecileri, Covid-19 pandemi sürecinde ve sonrasında hastaneye yaptıkları katkılardan ötürü TSO Başkanı Salih Sevinç’e teşekkür ederek, Cizre Devlet Hastanesi adına Teşekkür belgesi verdiler.

Başkan Sevinç Katran Yatılı Bölge Kız Kuran Kursu Temel Atma Törenine Katıldı

Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sevinç beraberindeki TSO heyeti ile birlikte Cizre Müftülüğü tarafından Katran Köyünde yapımına başlanan Katran Yatılı Bölge Kız Kuran Kursunun temel atma törenine katıldı.

Törene Cizre ilçe Müftüsü Süleyman Baran, STK ve Siyasi Parti temsilcileri, Kurum amirleri, imamlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Temel atma töreninden önce kısa bir açıklama yapan başkan Sevinç, Katran Yatılı Bölge Kız Kuran Kursunun bölgemize hayırlı olmasını dilerek, bu değerli eserin yapımında emeği geçen ilçe Müftümüz Süleyman Baran bey ve Müftülük çalışanlarımıza teşekkür ediyorum diyerek,  Cizre Ticaret ve Sanayi Odası olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Müftülüğümüzün çalışmalarına maddi ve manevi her türlü desteği sunmaya hazır olduklarını dile getirdi.