CTSO MECLİS BAŞKANI YILDIRIM KÜTAHYA TSO BAŞKANINI ZİYARET ETTİ

Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ömer Faruk Yıldırım Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı  İsmet Özotraç’ı ziyaret etti.

CTSO MECLİS BAŞKANI YILDIRIM KÜTAHYA TSO BAŞKANINI ZİYARET ETTİ
7.06.2021 16:07:00 0

Ziyarette Kalifiye işgücü ve mesleki eğitim anlamında destek talebinde bulunan Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ömer Faruk Yıldırım iki şehrin ticaret konusundaki ortak hareket imkanı olan konular hakkında görüşme yaparak şehirler arası ticaretin gelişmesi hususunda Başkan Özotraç ile karşılıklı fikir alış verişinde bulundular. 

Görüşmede İki oda arasındaki işbirliğinin arttırılması amacı ile Cizre TSO ve Kütahya TSO Genel Sekreterleri nezdinde çalışma grubunun kurularak iki oda arasında bir köprü kurulmasında mutabık kalındı.

Ziyaret ile ilgili Yıldırım; “Ziyaretimizde Sayın Başkan Ortaç’ın göstermiş olduğu ilgi ,alaka ve misafirperverliği için ayrıca duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür ederek,daha sık bir araya gelerek, birliktelik içinde ciddi proje ve çalışmaları şehrimize kazandıracağımıza inancındayım.”ifadesini kullandı.

Daha sonra Kütahya TSO Başkanına plaket takdiminde bulundu.