DEVA PARTİSİ’NDEN YENİ ŞIRNAK GAZETECİLER CEMİYETİ’NE ZİYARET

Deva Partisi Şırnak İl Başkanlığı basınla buluşma çalışmaları kapsamında Yeni Şırnak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Mir’i ziyaret etti. Deva Partisi Şırnak İl Başkanı Guhdar Zeyrek ve Şırnak Merkez İlçe Başkanı Abdurrezzak Ba

DEVA PARTİSİ’NDEN YENİ ŞIRNAK GAZETECİLER CEMİYETİ’NE ZİYARET
20.01.2021 23:06:00 0

Deva Partisi Şırnak İl Başkanlığı basınla buluşma çalışmaları kapsamında Yeni Şırnak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Mir’i ziyaret etti.

Deva Partisi Şırnak İl Başkanı Guhdar Zeyrek ve Şırnak Merkez İlçe Başkanı Abdurrezzak Batmaz ve parti üyeleri Yeni Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Mir’i ziyaret etti. Ziyarette, Şırnak’ın sorunlarına ve basının taleplerine değinildi. Ayrıca Deva Partisi’nin teşkilatlanma çalışmaları ve yapılması planlanan projeler konuşuldu.

Yapılan görüşmede Yeni Şırnak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Mir, kurulan yeni partilerin ülke demokrasisini geliştirecek yeni çalışmalar yapması gerektiğini vurgulayarak, yurttaşların ve basın emekçilerinin yaşadığı sorunlara değindi.

“Halkın yararına olacak şekilde yeni gelişmelere ve demokrasiye ihtiyacımız var. Geçmiş dönemleri baz aldığımızda kurulan yeni teşkilatların farkını görmek istiyoruz. Yapılacak çalışmaların demokrasiye hizmet etmesini ve toplumun her kesiminin yararına olacak şekilde gerçekleşmesini bekliyoruz. Gazeteciler olarak mesleğimizin itibarının siyasiler tarafından da gözetilmesini istiyoruz” dedi.