DEVA’YA GENEL MERKEZ’DEN ZİYARET

DEVA Partisi Bölge Koordinatörü İkram Dinçer, çeşitli temaslarda bulunmak ve partisinin il ve ilçe yönetimi ile bir araya gelmek için Şırnak’ı ziyarette bulundu. Düzenlenen toplantıda konuşan DEVA Partisi Şırnak İl Başkanı Guhdar

DEVA’YA GENEL MERKEZ’DEN ZİYARET
22.02.2021 09:20:00 0

DEVA Partisi Bölge Koordinatörü İkram Dinçer, çeşitli temaslarda bulunmak ve partisinin il ve ilçe yönetimi ile bir araya gelmek için Şırnak’ı ziyarette bulundu.

 Düzenlenen toplantıda konuşan DEVA Partisi Şırnak İl Başkanı Guhdar ZEYREK, “Genel merkezimiz Şırnak’a çok önem veriyor. Şırnak’ta partimize yönelik çok ciddi bir teveccüh var ve yakın dönemde pandeminin etkisini azaltması ile birlikte saha ziyaretlerimize ciddi oranda ağırlık vermeye, vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.

 Partisinin Şırnak İl Başkanlığında düzenlenen toplantısında konuşan DEVA Partisi Bölge Koordinatörü İkram Dinçer, “Güneydoğu’nun tam anlamıyla siyasi bir özetini elde ettiğimiz Şırnak, siyasi açıdan büyük bir önem arz ediyor. Şırnak kamuoyunda çok kısa bir süre olmasına rağmen önemli bir şekilde yer edinmeyi başaran DEVA Partisi, bölgemizin diğer illerinde de hızlı bir ivme kazanmış durumda. Şırnak’ta 7 ilçemizin tamamında teşkilatlanma çalışmaları tamamlandı.  Türkiye’nin, Şırnak’ın mevcut durumdan çok daha iyisini hak ettiğini vatandaşlarımıza anlatmaya devam edeceğiz. Bugün mevcut gidişattan memnun olmayanların oranı yüzde 70, 80’i çoktan aşmış durumda. Maalesef yanlış politikalar ve kötü yönetim birleştiğinde, başarıdan bahsetmek, ülkenin yarınları için umut aşılamak mümkün değil. Özellikle bölgemizde insanlar artık hizmet veremeyen, hizmetten kopan siyasi partilerden hızla uzaklaştı. Sahada bir araya geldiğimiz vatandaşlarımızın büyük kısmından “Artık Yeter” cümlesini duyuyoruz. Bölgemizde insanlarımız artık demokratik ve özgür bir ortam talep ediyor. DEVA Partisi bu aşamada, mevcut gidişattan çok daha iyisinin sağlanması için gerek kadrolarıyla, gerek programıyla önemli birçok fırsatı elinde bulunduruyor. ” dedi.