ENGELLİ ÇOCUKLARIN YÜZÜ TABLET İLE GÜLDÜ

Şırnak merkeze bağlı Araköy’de yaşayan yüzde 60 zihinsel engelli Mehmet Sanır’ın engelli 4 çocuğuna hayırsever vatandaşlar tarafından tablet ve çeşitli hediyeler verildi. Maddi imkansızlıklar nedeniyle derslerinde istenilen verim

ENGELLİ ÇOCUKLARIN YÜZÜ TABLET İLE GÜLDÜ
25.12.2020 09:54:00 0

Şırnak merkeze bağlı Araköy’de yaşayan yüzde 60 zihinsel engelli Mehmet Sanır’ın engelli 4 çocuğuna hayırsever vatandaşlar tarafından tablet ve çeşitli hediyeler verildi.

Maddi imkansızlıklar nedeniyle derslerinde istenilen verimi sağlayamayan çocukları için eğitime uzaktan katılım sağlamaları için tablet talebinde bulunan çocukların sesini hayırsever vatandaşlar duydu.

Hayırsever vatandaşlar tarafından çocukların eğitime katılım sağlamaları için temin edilen tablet, okul malzemeleri ve çeşitli hediyeler, evlerinde ziyaret edilerek teslim edildi. Tablet ve hediyeleri alan çocuklar sevinçleri gözlerinden okundu.

Tablet alan 7. Sınıf öğrencisi Zelal Sanır, bu tablet sayesinde çalışarak öğretmen olmak istediğini belirtti.

Zelal Sanır, “bize getirdikleri tablet ve hediyeler için teşekkür ederiz. Kardeşlerim ile birlikte tablette ders çalışacağız. Tableti ve hediyeleri çok beğendik. Derslerimizi her zaman televizyondan takip edemiyoruz. Tabletimiz oldu artık derslerimizi daha rahat çalışacağız. Hayalim öğretmen olmak” dedi.

Anne Güllü Sanır ise, “Dört tane çocuğum var. Seyran astım hastası, Zelal ve Devran kalpleri delik. İbrahim’de kalp ve epilepsi hastasıdır. Çocuklarıma tablet getirdiler çok sevindim. Tableti çocuklarıma getirenden Allah razı olsun. Çok mutlu olduk. Çocuklarım derslerini çalışamıyorlardı, artık tablet sayesinde daha iyi çalışabilecekler. Bu tablet ve hediyeleri getirenden Allah razı olsun” diye konuştu.