GÜNEYDOĞU’NUN BAŞARILI İSİMLERİ BELGELERİNİ ALDI

Güneydoğu’nun Başarılı İsimleri Listesinde Yer Alan Şırnak Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Halil Tatar ve Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Mehmet Beşir Tatar belgelerini aldı.

GÜNEYDOĞU’NUN BAŞARILI İSİMLERİ BELGELERİNİ ALDI
22.09.2021 15:43:00 0

A Haber Ajansı’nın her yıl seçtiği “Güneydoğu’da Yaşam Var “ adlı proje çalışmasında bu yıl zor şartlarda görevini layıkı ile yapan siyasetçi ve bürokratlar listesi yayınlanmıştı. Listede Şırnak’tan Şırnak Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Halil Tatar ve Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Mehmet Beşir Tatar da yer almıştı. Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Mehmet Beşir Tatar ve Şırnak Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Halil Tatar Belgelerini A Haber Ajansının genel yayın yönetmeni ve aynı zamanda dünya basın federasyonu üyesi olan Gazeteci Ferhat Aydoğan’dan aldı.

A Haber Ajansı tarafından 2 yılda bir düzenlenen ve usta araştırmacı gazetecilerin anket çalışması ile yapılan Güney Doğu’da Yaşam Var adlı proje ile Güneydoğu’nun başarılı siyasetçi, bürokrat ve iş adamını seçiyor. Uzun sürenin ardından yapılan araştırmada bu yıl ödüllerini alacak olan isimlerin listesi yayınlandı.

Listede yer lana isimler şunlar; Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Mehmet Beşir Tatar, Şırnak MHP İl Başkanı Halil Tatar, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal, Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Gercüş AK Parti İlçe Başkanı Şefik Öner, Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Süzen, Siirt Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Yıldız, Veysel Karani Belediye Başkanı Murat Akgün, Şambayat Belediye Başkanı Nejdet Arıcı, Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Altun, Türkiye Şehit Aileleri ve Gaziler Vakfı Batman Şube Başkanı Ferhat Tüzün, Genç Siyasetçi İş Adamı İsmail Karadağ, Genç Siyasetçi İşadamı Esat Ekremoğlu, Genç İş Adamı Lokman Bozçalı, Genç İş Adamı Rüstem Soysal,Şanlıurfa Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Lezgin Özmen.