HALKBANK’ASI İŞ İNSANLARI İLE İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Halkbank Şırnak Şubesi, Ramazan ayı nedeniyle Şırnaklı İş İnsanları ve çalışanlarına iftar yemeği düzenledi.

HALKBANK’ASI İŞ İNSANLARI İLE İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU
İNANÇ DÜNYAMIZ 18.04.2023 11:34:00 0

Halkbank Şırnak Şubesi, Ramazan ayı nedeniyle Şırnaklı İş İnsanları ve çalışanlarına iftar yemeği düzenledi. 

Şırnak’ta özel bir otelde gerçekleştirilen iftar programında Şırnaklı iş insanları, banka müşteri temsilcileri, şube müdürleri bir araya geldi. Yapılan iftar organizasyonuna yoğun bir katılım gösterildi.

iftar yemeğine Manisa Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Abdurrahim Alkış, Halkbankası  Diyarbakır Bölge Koordinatörü Tuncay Baytaşoğlu, Halkbank Şırnak Şube Müdürü Nurettin Bulşu, iş insanları, oda başkanları ve banka çalışanları katıldı. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen iftar programında konuklar bol bol sohbet etti.

HALKBANK KADROSU MİSAFİRLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Düzenlenen İftarın ardından misafirlere teşekkür eden Diyarbakır Bölge Koordinatör Tuncay Baytaşoğlu; “hepinize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyor. Halkbankası her geçen gün daha da büyüyen büyük bir aile olduğunu iftar programımıza göstermiş olduğunuz yoğun ilgiden de görebiliyoruz. Hepinize şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum dedi. 

BULŞU MİSAFİRLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Halkbank Şırnak Şube Müdürü Nurettin Bulşu, “Ramazan ayı dolayısıyla müşterilerimize verdiğimiz bir iftar organizasyonunda birlikte olduk. Halkbankası’nda çalışan, gönül veren müşterilerimizi burada ağırladık. Birlik beraberliği pekiştiren güzel bir gece oldu. Bütün katılımcı dostlara, Halkbankası’nın kıymetli müşterilerine teşekkür ediyorum.” açıklamalarında bulundu.