İDİL’DE MHP RÜZGÂRI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi Mehmet Beşir Tatar, MHP Şırnak İl teşkilatıyla birlikte İdil’i ziyaret etti.

İDİL’DE MHP RÜZGÂRI
29.07.2021 09:21:00 0

Şırnak’ta çalışmalarını sürdüren MHP MYK Üyesi Mehmet Beşir Tatar, ilçe ziyaretlerine devam ediyor. MHP’li Tatar’ın ilçe ziyaretleri kapsamında İdil’i ziyaret etti. MHP MYK Üyesi Mehmet Beşir Tatar, İdil’de esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ile taleplerini dinledi.

MHP heyeti İdil ziyaretinde ilk olarak MHP İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. MHP ilçe başkanlığında gerçekleşen görüşmede İdil’in sorunları ve bu sorunların çözümü hakkında bilgi alışverişi yapıldı.

İdil gezileri kapsamında MYK Üyesi Mehmet Beşir Tatar, İl Başkanı Halil Tatar, Merkez İlçe Başkanı Serhat Zeyrek, İdil İlçe Başkanı Abdullah Dalmış ve Yönetim Kurulu Üyeleri İdil'de esnafları gezdi.

İdil gezileri kapsamında MYK Üyesi Mehmet Beşir Tatar, İl Başkanı Halil Tatar, Merkez İlçe Başkanı Serhat Zeyrek, İdil İlçe Başkanı Abdullah Dalmış ve Yönetim Kurulu Üyeleri' den oluşan heyet, İdil Kaymakamlığını ziyaret etti. Ziyarette İdil özelinde yapılan ve yapılması planlanan hizmetler konuşuldu.

İdil ziyaretleri kapsamında , İttifak Ortağımız Ak Parti İdil İlçe Başkanlığı, İdil İlçe Jandarma Komutanlığı ve İdil Eski Belediye Başkanı ve bölgenin Kanaat Önderlerinden  Abdurrahman Abay ziyaret edildi.