İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÜÇLÜKONAK’TA VATANDAŞLAR İLE BİR ARAYA GELDİ

İYİ Parti Şırnak İl Başkanı Mehmet Yılmaz İlçi, Güçlükonak ilçesini ziyaret etti. İYİ Parti Şırnak İl Başkanı İlçi, Güçlükonak ilçesindeki vatandaşlarla bir araya geldi.

İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÜÇLÜKONAK’TA VATANDAŞLAR İLE BİR ARAYA GELDİ
GÜNCEL 29.11.2022 10:02:00 0

İYİ Parti Şırnak İl Başkanı Mehmet Yılmaz İlçi, Güçlükonak ilçesini ziyaret etti. İYİ Parti Şırnak İl Başkanı İlçi, Güçlükonak ilçesindeki vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan İlçi, Güçlükonak halkı tarafından büyük bir memnuniyet ile karşılandı. Gerçekleşen ziyaret ile ilgili konuşan Başkan İlçi; “ Güçlükonak ilçemizi ziyaret ettik. Gençlerin büyük bir kısmı başka şehirlerimize ve Irak’a iş bulmak İçin gitmiş. Neden? İstihdam yaratmak İçin hazır fırsatlar hiç değerlendirilmemiş. Burası mükkemel kaplıcası olan bir yer. Çok zor değil, Şırnak-Güçlükonak arası ulaşımı sağlayan kısa mesafeli yolun yeniden yapılması, kaplıcaya iyi bir yatırım yapılması, liyakatlı uzman bir ekibin tarıma elverişli olanakları sağlıklı değerlendirip çiftçiyi yönlendirmesi yeterli” ifadelerini kullandı.

“İYİ PARTİ OLARAK BİZE UMUT OLDUNUZ”

Vatandaşların ilettiği sorunlara da değinen İYİ Parti Şırnak İl Başkanı Mehmet Yılmaz İlçi; “Her zamanki gibi vatandaşın haklı sitemi aynı. Hemşerilerimin söylemlerini şu şekilde iletmek gerekirse; ‘Şu an ki iktidar partisi dahil diğer siyasi partilerin siyasetçileri seçimden önce buraya geliyorlar, bir çok söz veriyorlar, seçimden sonra unutuyorlar.

Uğramamaları bir tarafa, görüşmeye gittiğimizde ya ilgilenilmiyor yada hiç bir sonuç alamıyoruz. Şimdi ise siz İYİ Parti olarak bize umut oldunuz. İYİ Parti’yi hep birlikte iktidara götüreceğiz.’ diyorlar. Ben de siyasetçi olarak şunu söylüyorum, önemli olan vatandaşı ziyaret ettiğimizdeki tavır değil önemli olan vatandaşa makamımızdayken gösterdiğimiz tavır" diye konuştu. Devamında,  “halk ile sürekli iç içe olan Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in Öncülüğünde hem deneyimli hem liyakatlı kadrosu ile İYİ PARTİ olarak İktidar olacağız, Milletimize verdiğimiz tüm sözleri tek tek tutucağız,”dedi.

"TERÖRÜ LANETLEDİK"

Başkan İlçi sözlerini şu şekilde sonlandırdı; "Vatandaşlarımız ile en başta şehit düşen Mehmetçiklerimizi andık. Terörü lanetledik. Buradan tekrar Pençe-Kilit Harekâtı operasyon bölgesinde şehit düşen kahraman Mehmetçiklerimize Yüce Allah’tan rahmet, acılı ailesine sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun."Ziyaret sonunda İYİ Parti heyeti, güzel dilekler ve destekler ile Güçlükonak’tan ayrıldı.