KAYMAKAM TUNÇ, ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Cizre’ye atandığı günden itibaren esnafları ziyaret eden Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, esnaflara hayırlı işler, bol kazançlar temennisinde bulundu.

KAYMAKAM TUNÇ, ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
8.10.2021 09:56:00 0

Esnaflarla kısa süreli, sıcak ve samimi bir ortamda sohbet eden Kaymakam Tunç, onların iş ve işyerleri hakkında bilgiler alıp, talep ve sorunlarını dinledi.

Cizre’de yapımı devam eden çalışmalar ve yapılacak projeler hakkında esnafları bilgilendiren Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, “ İlçemiz esnafı olarak sizler, ekonomimizin en önemli değerlerisiniz. Ne kadar üretken olursanız, ne kadar değişime ayak uydurursanız, İlçemizin ticari durumu da o kadar pozitif, hareketli ve üretken olur.

İlçemizde bulunan esnaflarımızı, yoğun iş tempomuzdan fırsat bulduğumuz müddetçe ziyaret etmeye devam ediyoruz. Amacımız Devletimizin sıcak ve güler yüzünü tüm vatandaşlarımıza ve çalışma arkadaşlarımıza gösterebilmektir. Devletimizin kapısı her daim vatandaşımıza açıktır.”dedi.

İşyerlerinde Kaymakam Tunç’u ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflar, bu gibi ziyaretlerin kendilerine moral ve güç verdiğini ifade ederek, Kaymakam Tunç’a teşekkür ettiler.