KAYMAKAM TUNÇ, ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, okul ziyaretleri kapsamında Cudi Mahallesinde bulunan Nuh Nebi İlkokulu ve Ahmed-i Hani Ortaokulunu ziyaret etti.

KAYMAKAM TUNÇ, ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ
19.10.2021 09:32:00 0

46.500 öğrencinin olduğu Cizre’de her hafta okul ziyaretlerine devam eden Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, her düzeyde eğitim alan öğrenciler ile buluşmalarına devam edeceğini ifade etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahan İke, Ahmed-i Hani Ortaokul Müdürü Orhan Bilik ve Nuh Nebi İlkokul Müdürü Münir Eroğlu eşliğinde okulları inceleyen Kaymakam Tunç, daha sonra sınıflarda öğrencilerle bir araya geldi.

Öğrencilerle hasbihal eden Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, öğrencilere içerisinde bulunduğumuz kontrollü sosyal hayat döneminde korona virüsle daha iyi mücadele edebilmek için hijyen konusuna dikkat etmelerini ve öğrencilerin kendilerine hedef koymalarını, sene boyunca planlı programlı çalışmalarını, kendilerine öğretmenlerine ve arkadaşlarına, ebeveynlerine karşı saygılı olmaları yönünde nasihatlerde bulunarak, derslerinde başarılar diledi.

Öğretmenler odasında okul yöneticileri ve öğretmenler ile bir araya gelen Kaymakam Tunç, Öğretmenlerin 2021-2022 eğitim-öğretim döneminde öğrencileri, ailelerini ev ziyaretleri ile daha iyi tanımaları gerektiği konusunda daha öncesinden bir takım talimatlarda bulunduğunu ifade etti.

Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, Türkiye Cumhuriyeti’nin gerçek sahibi olan gençlere iyi bir gelecek sunabilmek amacıyla iyi bir eğitim almaları gerektiğini önemle belirtti. Tunç; “Çocukları iyi niteliklerle eğitmekle donatmak ile mükellefiz, lütfen evlatlarımıza, çocuklarımıza sahip çıkalım. Okulda ve okul dışında çocuklarımıza karşı pro-aktif olmalarınızı istiyorum. Öğrencilerimiz önce Allah’a sonra size emanettir” diyerek okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler ile vedalaştı.