KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİNE POLİS’TEN SEMİNER

KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİNE POLİS’TEN SEMİNER
İNANÇ DÜNYAMIZ 9.08.2023 08:55:00 0

Şırnak İl Müftülüğü tarafından açılan yaz Kur’an kursu öğrencilerine yönelik Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve Müftülük personelleri tarafından seminer verildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve çeşitli kurumlar arasındaki işbirliği çerçevesinde Yaz Kur’an Kurslarında eğitim gören öğrencilere yönelik eğitimler devam ediyor. Şırnak İl Müftülüğüne bağlı Yaz Kur’an Kurslarında eğitim gören öğrencilere yönelik,

Şırnak Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen ÇOGEP-2023 'Hayallerin Engeli Olmaz" projesi bilgilendirme faaliyeti kapsamında TDP'nin (Toplum Destekli Polislik) tanıtımı, genel güvenlik önlemleri, trafik kuralları ve güvenli internet kullanımı hakkında sunumlar ile seminer verildi.

Şırnak İl Müftülüğü personelleri tarafından, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Yaz Kur’an Kurslarındaki faaliyetleri devam ediyor. 

Şırnak İl Müftülüğü, öğrenciler arasında farkındalık oluşturmak, duyarlı bireyler yetiştirmek için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 

Bu kapsamda İl Müftülüğü Bağımlılık Koordinatörü Vaiz Muhammed Emin Barca ve ADRB Koordinatörü Vaiz Muhammed Mustafa Taştekin tarafından Yaz Kuran Kurslarımızda Bağımlılık, Mahremiyet Eğitimi ve Çevre Ahlakı üzerine Seminerler düzenlenmektedir.