KURULUMU TAMAMLANAN ŞAL-ŞEPİK ATÖLYESİNE ZİYARET

Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan, Şırnak Üniversitesi Kampüs Yerleşkesinde faaliyet gösteren, Şırnak’ın en önemli kültürel ürünlerinden biri olan şal-şepik kumaşı üretim atölyesini Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Şırnak Üniversites

KURULUMU TAMAMLANAN ŞAL-ŞEPİK ATÖLYESİNE ZİYARET
GÜNCEL 7.04.2021 08:48:00 0

Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan, Şırnak Üniversitesi Kampüs Yerleşkesinde faaliyet gösteren, Şırnak’ın en önemli kültürel ürünlerinden biri olan şal-şepik kumaşı üretim atölyesini Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Emin Erkan ile birlikte ziyaret etti.

Ziyarete İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, İl Jandarma Komutanı Albay Tamer Bilacan, İl Milli Eğitim Müdürü Nazan Şener ve Şırnak Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. İbrahim Baz da iştirak etti.

Vali Pehlivan, Şırnak Valiliği, Şırnak Belediyesi, Şırnak Üniversitesi, GAP İdaresi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün müşterek çalışması ile Üniversite kampüsünde kurulumu tamamlanan ve faaliyete geçen şal-şepik atölyesini gezerek usta öğreticilerden bilgi aldı, hayırlı olmasını diledi, atölyede çalışanlara başarı ve kolaylıklar diledi.