MHP HEYETİ BİTLİS’TE

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ''Adım Adım 2023; İl İl Anadolu'' programı kapsamında MHP heyeti, MYK Üyesi Mehmet Beşir Tatar ve Şırnak İl Başkanı Halil Tatar'ın katılımlarıyla Bitlis’te temaslarda bulundu.

MHP HEYETİ BİTLİS’TE
17.11.2021 09:16:00 0

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) “Adım Adım 2023; İl İl Anadolu Programı kapsamında Bitlis’te olan MYK Üyesi Mehmet Beşir Tatar ve Şırnak İl Başkanı Halil Tatar beraberlerinde Konya Milletvekili Esin Kara, Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, MYK Üyeleri Muhammed Köse, Alper Erdem, MHP Bitlis İl Başkanı Tekin Uçak, Bitlis Ülkü Ocakları Başkanı Rıdvan Kurt ve Bitlis İlçe Başkanları ile birlikte bir dizi ziyaret, görüşme ve etkinlik gerçekleştirdiler.

Ziyaretler kapsamda; Kanaat Önderleri, Muhtarlar, STK Temsilcileri, Basın Mensupları, Oda Temsilcileri ile istişare toplantısı yapıldı.  Esnaflar gezilerek sorun ve talepleri dinlendi. Bitlis Ülkü Ocakları Başkanlığı ziyaret edildi.  Şehit Aileleri ziyaret edildi.  Mutki İlçe Başkanlığı açılışı gerçekleştirildi ve istişare toplantısı yapıldı.  Mutki Şehitliği ziyaret edildi. Dünyanın en büyük Türk- İslam mezarlığı olan Ahlat Selçuklu Meydan Mezarlığı ziyaret edildi. Ahlat Belediye Başkanlığı ziyaret edildi. Tatvan Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı ziyaret edildi.