MHP HEYETİ VAN’DA

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ''Adım Adım 2023; İl İl Anadolu'' programı kapsamında MHP Grup Başkan Vekili Erkan Akçay, MYK Üyeleri Mehmet Beşir Tatar, Ai Uçak, Mustafa Bahadır Çiçek ve Şırnak İl Başkanı Halil Tatar’ın Van Tema

MHP HEYETİ VAN’DA
9.11.2021 09:25:00 0

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ''Adım Adım 2023; İl İl Anadolu'' programı kapsamında MHP Grup Başkan Vekili Erkan Akçay, MYK Üyeleri Mehmet Beşir Tatar, Ai Uçak, Mustafa Bahadır Çiçek ve Şırnak İl Başkanı Halil Tatar’ın Van Temasları devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi Mehmet Beşir Tatar ve MHP Şırnak İl Başkanı Halil Tatar ''Adım Adım 2023; İl İl Anadolu'' programı kapsamında Van'da çeşitli ziyaret ve temaslar da bulunuyor.

Milliyetçi Hareket Partisinin ''Adım Adım 2023; İl İl Anadolu'' Programları kapsamında, MHP Grup Başkan Vekili Erkan Akçay, MYK Üyeleri Mehmet Beşir Tatar, Ai Uçak, Mustafa Bahadır Çiçek ve Şırnak İl Başkanı Halil Tatar Van'da çeşitli temas ve ziyaretler gerçekleştirerek bölge halkıyla bir araya geldiler.

Düzenledikleri istişare toplantılarında milletin talep ve isteklerini dinleyip, partinin 2023 hedeflerini anlattılar. Van Valiliği, İpekyolu Belediyesi, STK'lar' Dernekler, Fabrika emekçileri ve esnaflar ziyaret edilerek sorunları ve hizmet talepleri not alındı.