MHP İL BAŞKANI TATAR ANKARA’DA TEMASLARDA BULUNDU

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ankara’da bulunan MHP Şırnak İl Başkanı Halil Tatar ve MHP MYK Mehmet Beşir Tatar bir dizi görüşme ve ziyaret gerçekleştirdi.

MHP İL BAŞKANI TATAR ANKARA’DA TEMASLARDA BULUNDU
13.01.2022 09:20:00 0

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ankara’da bulunan MHP Şırnak İl Başkanı Halil Tatar ve MHP MYK Mehmet Beşir Tatar bir dizi görüşme ve ziyaret gerçekleştirerek Şırnak’ta yapılan çalışmaları ve ihtiyaç duyulan hizmetleri anlattılar.

2021 Yılının değerlendirmesi, 2022 Yılı Siyasi Yol Haritası ve gündem konularının konuşulduğu ziyaretlerde, MHP Genel Başkan Yardımcıları E.Semih Yalçın, Yaşar Yıldırım, MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, MHP Genel Başkan Başdanışmanı Ruhi Ersoy, MHP Mersin Milletvekili Olcay Klavuz, MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, ve MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı görüşüldü. Genel Başkan Yardımcıları ve Milletvekilleri görüşmelerde Şırnak Halkına Saygı ve Selamlarını ileterek her koşulda Şırnak halkının yanında olduklarını belirttiler. Ziyaretler kapsamında Ayrıca Şırnak Halkının gönlünde taht kuran Şırnak eski Valisi, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş da ziyaret edildi. Görüşmede Şırnak ağırlıkta olmak üzere gündem konularının konuşuldu. Görüşmede Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş Şırnak Halkına çokça selam gönderdi.