MHP MYK ÜYESİ TATAR’IN GÜNDEME İLİŞKİN AÇIKLAMALARI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) heyeti, “Adım Adım 2023 İl İl Anadolu” temalı programı Şırnak’ta gerçekleştirdi.

MHP MYK ÜYESİ TATAR’IN GÜNDEME İLİŞKİN AÇIKLAMALARI
22.11.2021 15:56:00 0

MHP heyeti, “Adım Adım 2023 İl İl Anadolu” temalı programı kapsamında Şırnak’ta kanaat önderleri, güvenlik korucuları, siyasi parti, sivil toplum kuruluşları, şehit yakınları, gaziler ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) heyetinde Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, MYK Üyeleri Mehmet Beşir Tatar, Adem Yurdagül, Akif Çapraz, Uğur Öztürk ve MHP Şırnak İl Başkanı Halil Tatar yer aldı.

Heyette bulunan MHP MYK Üyesi Mehmet Beşir Tatar, gündem ile ilgili açıklamalarda bulundu.

MHP heyeti, “Adım Adım 2023 İl İl Anadolu” temalı programı kapsamında Hakkâri, Van, Muş ve Bitlis programlarına katılan Tatar, izlenimlerini aktardı. Tatar; “Gittiğimiz her yerde çok büyük bir ilgi ve alakayla karşılandık. Gittiğimiz her yerden memnun olarak ayrıldık. Ülkemizde elbette şer odaklı oluşumlar olacak. Ancak buna ne biz ne vatandaşımız ne de kolluk kuvvetlerimiz izin vermemiştir, vermeyecektir. Ülkemizin güvene huzura kavuşması için elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan emin olabilirsiniz. Liderimiz ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla 81 ilimizin tamamını gezerek vatandaşlarımızın, esnaflarımızın ve STK’larımızın sorun ve sıkıntılarını dinleyerek çözüm odaklı çalışmalarımız devam etmektedir.”dedi.