MHP ŞIRNAK İL TEŞKİLATI TAM KADRO DEMOKRASİ NÖBETİNDE

Milliyetçi Halk Partisi (MHP) Şırnak İl Teşkilatı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen demokrasi yürüyüşüne ve demokrasi nöbetine tam kadro katıldı.

MHP ŞIRNAK İL TEŞKİLATI TAM KADRO DEMOKRASİ NÖBETİNDE
16.07.2021 09:49:00 0

Şırnak'ta Fetullahçı Terör Örgütü üyeleri tarafından 15 Temmuz 2016’da yapılan hain darbe girişimi 5'inci yıl dönümünde düzenlenen yürüyüş ile protesto edildi. Merkez Ömer Kabak Meydanı'nda başlayan yürüyüş Cumhuriyet Meydanı'nda son buldu.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerinde konuşan Milliyetçi Halk Partisi Şırnak İl Başkanı Halil Tatar; “Bugün, Devletimizin üniformasını giymiş hainlere ve onları destekleyen dış güçlere, teknolojik üstünlüğün değil, iman dolu yüreklerin her zaman üstün geleceğini gösterenlerin günü. Bugün, bir kez daha Şehadeti, esarete seve seve tercih edeceklerini Tüm Dünyaya kanıtlayan, Vatan Evlatlarının günü. Bugün, Ülkemiz üzerine karanlık senaryolar yazanlara ve yerli işbirlikçilerine, ‘’Toprak, eğer uğrunda ölen varsa Vatandır’’  tabirini uygulayanların günü. Bugün, Alpaslan’ın, Fatih’in ve Mustafa Kemal’in Yiğit Evlatlarının sokağa dökülerek, serden ve candan vazgeçip, ölümsüzlüğe koşanların mimarı oldukları, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü. Bugün, Ülkenin dört bir yanında kahramanca direniş öykülerinin yazıldığı, 15 Temmuz 2016'da gerçekleştirilmeye çalışılan alçak darbe girişiminin 5. Yıldönümü.

Mazisi kahramanlık destanlarıyla dolu şanlı Milletimizi, yeni bir destanla, Darbelerin susturduğu ezanlardan, salaların susturduğu darbelere ulaştıran Rabbime hamd olsun.

15 Temmuz, Kahraman Milletimizin Demokrasi Bayramıdır. Kutlu olsun.

Alçak darbe girişiminde hayatını kaybeden Şehitlerimizi ve Gazilerimizi Minnetle Yâd ediyorum. Vatanın her karış toprağını kanlarıyla sulayan tüm Şehit ve Gazilerimizi Saygıyla anıyorum. Yüreklerini ortaya koyarak 15 Temmuzda tüm dünyaya demokrasiyi gösteren Milletimizi hürmetle selamlıyorum.

Şair Mehmet Akif Ersoy’un, ‘’Allah, bu Millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın’’ sözüne ilaveten, ‘’Rabbim, bu Millete bir daha böyle bir gece yaşatmasın’’ diyorum. Hepinizi Allah’a emanet ediyor, Saygılarımı sunuyorum.”dedi.