MİLLİ EĞİTİM MÜDİRESİ NAZAN ŞENER, CİZRE’DEKİ OKULLARI ZİYARET ETTİ

Şırnak İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan ŞENER, Şırnak’ın Cizre ilçesi Prof. Dr. Fuat Sezgin İmam Hatip Ortaokulu, 100.Yıl İlkokulu ve Konak İlkokulunu ziyaret etti. Ziyarette kendisine İl Milli Eğitim Şube Müdürü Enver KAYRAN, İl

MİLLİ EĞİTİM MÜDİRESİ NAZAN ŞENER, CİZRE’DEKİ OKULLARI ZİYARET ETTİ
4.03.2021 10:56:00 0

Şırnak İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan ŞENER, Şırnak’ın Cizre ilçesi Prof. Dr. Fuat Sezgin İmam Hatip Ortaokulu, 100.Yıl İlkokulu ve Konak İlkokulunu ziyaret etti.    Ziyarette kendisine İl Milli Eğitim Şube Müdürü Enver KAYRAN, İl Şube Müdürü  Sabri SALGUT, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahan İKE ve İlçe Şube Müdürü Sayın  Jülide Aydın eşlik etti.  

Şırnak İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan ŞENER, okulları  tek tek  ziyaret ederek  okul bahçelerini , okul binalarını, pansiyon ve derslikleri gezerek yerinde inceledi. Okul yönetiminden okulların genel durumu hakkında bilgi aldı. İl Milli Eğitim Müdiremiz Nazan ŞENER, kendisini karşılayan okul yönetimleriyle  hasbihal ederek okul yönetimlerine  binada eksikleri tamamlanmayan bölümlerin hazır hale getirilmesi için önerilerde bulundu. Salgın sürecinde uyulması gereken tedbirleri bir kez daha hatırlatarak kendilerinden öneri ve taleplerini aldı.    Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra ziyaretler, iyi dilek ve temenniler ile sonlandırıldı.

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDİRESİ NAZAN ŞENER, CİZRE İLÇEMİZDEKİ LİSELERE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

Şırnak İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan ŞENER, ilimiz Cizre ilçemizde bulunan Dicle Anadolu Lisesi ve Recep Tayyip Erdoğan lisesini ziyaret etti.

Ziyarette kendisine İl Milli Eğitim Şube Müdürü Enver KAYRAN, İl Şube Müdürü Sabri SALGUT, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahan İKE ve İlçe Şube Müdürü Sayın  Jülide Aydın eşlik etti.   İl Milli Eğitim Müdiremiz Sayın Nazan ŞENER, okul bahçelerini, binaları, konferans salonlarını ve derslikleri gezerek yerinde inceledi. Okul yönetiminden okulların genel durumu hakkında bilgi aldı. Salgın sürecinde uyulması gereken tedbirleri bir kez daha hatırlatarak kendilerinden öneri ve taleplerini aldı. İl Milli Eğitim Müdiremiz, okul müdürlerine ve öğretmenlerimize emekleri için teşekkür etti.    Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra ziyaretler, iyi dilek ve temenniler ile sonlandırıldı.