POLİS HAFTASI ETKİNLİKLERİ DÜZENLENDİ

Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan, Polis Haftası etkinlikleri kapsamında, Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) ile düzenlenen “Umutlu Yarınlar, Güçlü Çocuklar” sloganıyla “Toplumda Ön Plana Çıkmış Kariyer Sahi

POLİS HAFTASI ETKİNLİKLERİ DÜZENLENDİ
GÜNCEL 7.04.2021 08:45:00 0

Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan, Polis Haftası etkinlikleri kapsamında, Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) ile düzenlenen  “Umutlu Yarınlar, Güçlü Çocuklar” sloganıyla “Toplumda Ön Plana Çıkmış Kariyer Sahibi Rol-Model Kişilerle Çocukların Tanıştırılması” etkinliğine katıldı.

Şırnak Üniversitesi konferans salonunda saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programda, İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nün “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” ve “Beyaz Baston” projesi kapsamında gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında sinevizyon gösterimi yapıldı.

Programda Vali Pehlivan, Şırnak Lisesi öğrencilere hitap etti, kuşakların gelişim süreci, gençlerden beklentiler ve gençliğin beklentileri hususunda kendi tecrübelerinden de hareketle değerlendirmelerde bulundu, düşüncelerini paylaştı. Öğrencilerin sorduğu soruları cevapladı.

Söyleşinin sonunda İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, günün anısına Vali Pehlivan’a plaket takdim etti.

Programa, Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Emin Erkan, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, İl Jandarma Komutanı Albay Tamer Bilacan, İl Milli Eğitim Müdürü Nazan Şener, Emniyet personelleri ile Şırnak Lisesi öğrencileri katıldı.