SAĞLIK SEN ŞIRNAK ŞUBE BAŞKAN YARDIMCISI, İLÇE TARIM MÜDÜRÜ VE TOÇ BİR-SEN TEMSİLCİSİ İLE GÖRÜŞTÜ

Sağlık Sen Şırnak Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Yalçın, İdil İlçe Tarım Müdürü ve TOÇ BİR-SEN İdil Temsilcisi ile bir araya geldi. İdil İlçe Tarım Müdürü Osman Alçı ve TOÇ BİR-SEN İdil Temsilcisi Hasret Öztaş ile makamlarında görü

SAĞLIK SEN ŞIRNAK ŞUBE BAŞKAN YARDIMCISI, İLÇE TARIM MÜDÜRÜ VE TOÇ BİR-SEN TEMSİLCİSİ İLE GÖRÜŞTÜ
3.03.2021 09:53:00 0

Sağlık Sen Şırnak Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Yalçın, İdil İlçe Tarım Müdürü ve TOÇ BİR-SEN İdil Temsilcisi ile bir araya geldi.

İdil İlçe Tarım Müdürü Osman Alçı ve TOÇ BİR-SEN İdil Temsilcisi Hasret Öztaş ile makamlarında görüşen Sağlık Sen Şırnak Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Yalçın, halkın ve kamu çalışanlarının sorunlarını dile getirmede, taleplerine çözüm bulma konusunda ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiklerini belirtti.

Bir yandan tüm çalışanların özlük haklarını savunuyor, diğer yandan da 77 bin nüfuslu İdil ilçesi için mücadele verdiklerini ifade eden Yalçın, özellikle İlçe tarım müdürlüğünün yaptığı tüm çalışmaları takdir ederek beğeniyle izlediklerini belirtti. Yalçın, “İdil’de Hayvancılığa ve Tarım’a yapılan yatırım ve faaliyetler konusunda son zamanlarda başarılı bir ivme yakalayan İdil’de İlçe Tarım Müdürü Osman Alçı’ın yapacağı çalışmalarla daha iyi bir noktaya taşıyacağına olan inancımızın tam olduğunu’’ Türkiye’nin en büyük emek hareketi Memur-Sen ve Sağlık-Sen olarak sorumluluğumuzun yalnızca temsil ettiğimiz kitlemizin sorunlarını çözmekle sınırlı olmadığının bilinciyle, pandemi sürecinde de dayanışma ruhu içinde, yardıma ihtiyacı olanlara el uzattık, gücümüzün yettiğince onlara destek olduklarını söyledi.

Tarım Müdürü Osman Alçı ve TOÇ BİR-SEN İlçe Temsilcisi Hasret Öztaş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.