ŞIRNAK İDMAN YURDU’NUN İSMİ DEĞİŞTİ

ŞIRNAK İDMAN YURDU’NUN İSMİ DEĞİŞTİ
SPOR 11.09.2023 11:20:00 0

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Bölge Müdürlüğü’nün Şırnak’ta kurulması ile birlikte Şırnak İdman Yurdu ismi ile geçtiğimiz sezon bal liginde temsil eden Şırnak temsilcisinin isim sponsoru oldu. 

Şırnak’ geçmiş yıllarda Şırnak İdman Yurdu ismi ile bal liginde temsil eden takım, bu sezondan itibaren Şırnak Petrolspor olarak Bal Liginde mücadele edecek.

Daha önce Şırnak İdman Yurdu olarak bal liginde mücadele eden Şırnak takımı yeni ismi ve kadrosuyla tekrar bal liginde mücadele edecek. 2023-2024 futbol sezonu ile birlikte, yeni ismi ile sahalarda mücadele edecek olan Şırnak Petrolspor Lokman Besen başkanlığında Şırnak ilini bal liginde temsil edecek. Yeni sezon için açıklamalarda bulunan Başkan Besen, "Ekim ayında başlayacak olan bal liginde yeni ve güçlendirilmiş kadrosuyla, bu sene beklentilerini daha yüksek tutarak büyük bir takım ruhu ile yeşil sahalarda mücadelelerini sürdüreceklerini belirtti. Yeni sezonda tüm halkımızı bize destek vermeleri ve takımlarını sahiplenmelerini istiyoruz” dedi. 

LOGO BENZERLİĞİYLEDE DİKKAT ÇEKTİ

Şırnak’ta bulunan petrolden sonra Şırnak’ın takımı olan Şırnak İdmanyurdu ismini Şırnak Petrolspor olarak değiştiren takımın logosu da Batman Petrolspor ile benzerliğiyle dikkat çekti.