ŞIRNAK PETROLSPOR, ZİRAAT TÜRKİYE KUPASINA KATILMAYA HAK KAZANDI

ŞIRNAK PETROLSPOR, ZİRAAT TÜRKİYE KUPASINA KATILMAYA HAK KAZANDI
SPOR 13.09.2023 09:21:00 0

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Ligi’nde Şırnak İdman Yurdu ismi ile mücadele eden ve 2023-2024 futbol sezonunda isim değişikliğine giderek Şırnak Petrol adını olan Şırnak temsilcisi, Ziraat Türkiye Kupası’na katılmaya hak kazandı. 

2023-2024 futbol sezonunda isim değişikliğine giderek BAL Ligi’nde şampiyonluğa uzanacak kadro yapılanmasına giden Şırnak Petrolspor bir yandan da Ziraat Türkiye Kupası’na katılmaya kazandı. 

ÖN ELEME OYNAYACAK 

Ziraat Türkiye Kupası Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılacak olan kura çekiminin ardından 17 Eylül’de oynanacak. Şırnak Petrolspor, Şırnak tarihinde ilk kez katılacağı turnuva da ön eleme oynayarak başlayacak. Tek maç eleme sistemi ile oynanacak olan ön eleme maçları kazanan takımlar bir üst tura yükselecek. 

ŞIRNAK PETROLSPOR’UN MUHTEMEL RAKİPLERİ

Ziraat Türkiye Kupası’nda oynamaya hak kazanmış ve Şırnak Petrolspor’un muhtemel rakipleri belli oldu. Şırnak Petrolspor’un muhtemel rakipleri: 12 Bingölspor, Altınova Belediyespor, Bartınspor, Bigaspor, Bilecek 19696 Spor, Boyabat 1868 Spor Kulübü, Burdur MçAkif Ersoy Üniversitesispor, Burhaniye Belediyespor, Çankırı Saray 18 Spor Kulübü, Çarşambaspor, Çorluspor 1947, Dersimspor, Doğubayazıt Futbol Spor, Gebze Spor Kulübü, Gölcük Spor, Kars 36 Spor, KDZ. Ereğli Belediyespor, Kilis Belediye Spor, Kumluca Belediye Spor, Mazıdağı Fosfat Spor, Meskan Ölmez Madencilik Hakkari Zap Spor Kulübü, Niğde Belediye Spor, Serhat Ardahan Spor, Sincan Belediyespor, Söke Spor, Yozgat Belediye Bozuk Spor, Yunus Emre Belediye Spor.