ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ’NDE 1. ULUSLARARASI “GELECEĞİN MÜHENDİSLİĞİ” KONFERANSI DÜZENLENECEK

ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ’NDE 1. ULUSLARARASI “GELECEĞİN MÜHENDİSLİĞİ” KONFERANSI DÜZENLENECEK
EĞİTİM 29.11.2023 10:01:00 0

Şırnak Üniversitesi, 25-26 Aralık tarihlerinde, "Uluslararası Geleceğin Mühendisliği Konferansı" (1st The International Future Engineering Conference - IFEC) düzenlenecek.

Şırnak Üniversitesi’nin ev sahipliğinde düzenlenecek "Uluslararası Geleceğin Mühendisliği Konferansı" (1st The International Future Engineering Conference - IFEC) Şırnak Üniversitesi, İKSAD işbirliği ve Şırnak Valiliği, Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası, Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) ve Şırnak Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş. kuruluşların sponsorluğunda, gerçekleştirilecek. 

Konferans, akademik teşvik ve kariyer yükselme kriterlerine uygun olarak çevrimiçi bir formatta gerçekleştirilecek ve sadece İngilizce olarak yürütülecek. Etkinlik, mühendislik ve fen bilimleri disiplinlerini kapsayacak şekilde düzenlenecek olup, katılım ücretsiz olacağı belirtildi.

Katılımcıların, Özet veya Tam Metin Son Teslim Tarihi 5 Aralık, Kayıt için Son Tarih 15 Aralık, Kongre Kitapları Yayın Tarihi ise 30 Aralık’ta olacağı açıkladın.

Konferansın açılışı Şırnak Üniversitesi 15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılacak ve Şırnak Valisi Cevdet Atay, Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Alkış, Tijuana Teknoloji Enstitüsünden Prof. Dr. Oscar Castillo’nun katılım sağlayacağı konferansın başkanlığını, Şırnak Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mahmut Dirik ve Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Asaf Tolga Ülgen üstlenecek, koordinatörlük ise Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Enerji Sistemleri Mühendisliği'nden Atabek Movlyanov tarafından yürütülecek.