ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİNDE ADAY MEMUR TEMEL EĞİTİMİ TAMAMLANDI

Şırnak Üniversitesi idari personeline yönelik olarak 19 Ekim 2020 ile 06 Kasım 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilen Aday Memur Temel Eğitim ve Hazırlayıcı Eğitim Kursu başarıyla tamamlandı.

ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİNDE ADAY MEMUR TEMEL EĞİTİMİ TAMAMLANDI
GÜNCEL 17.11.2020 09:19:00 0

Şırnak Üniversitesi idari personeline  yönelik olarak 19 Ekim 2020 ile 06 Kasım 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilen Aday Memur Temel Eğitim ve Hazırlayıcı Eğitim Kursu başarıyla tamamlandı.

Şırnak Üniversitesi Genel Sekreter V. Doç. Dr. İbrahim Baz, Öğretim Görevlisi Burak Kaya, Öğretim Görevlisi İlker İşler, Öğretim Görevlisi Bilal Altan, Öğretim Görevlisi Leyla Uçar, Personel Daire Başkanı Osman Köse, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Nureddin Ersoy ve Personel Dairesi Şube Müdürü Mustafa Yener tarafından verilen 3 haftalık Temel Eğitim ve Hazırlayıcı Eğitim Kursunun ardından 9  Kasım 2020 tarihinde sınav yapıldı.

 Aday Memur Sınavı sonuçları Şırnak üniversitesi web sayfası üzerinden ilan edilecek.

DİKA GENEL SEKRETERİ ALANLI, REKTÖR ERKAN İLE GÖRÜŞTÜ

Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) Genel Sekreteri Ahmet Alanlı, Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Emin Erkan’la görüştü.

 Dicle Kalkınma Ajansı(DİKA) Genel Sekreteri Ahmet Alanlı, Şırnak Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Murat Katı ile birlikte Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Emin Erkan’la görüştü.

Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan, DİKA Genel Sekreteri Ahmet Alanlı ile birlikte Üniversite öğrenci evi olarak yapılan tarihi Abdurrahman Ağa Kasrı’nı, 500 kişinin istihdam edileceği Tekstil atölyesini ve ziyaretçileri bilimin gizemli dünyasına davet eden Şırnak Bilim Merkezini gezdi.